Як виглядає і чим займається перший чоловік Горової, якого вона покинула заради 18-річного Потапа (Фото)

Відома українська продюсерка Ірина Горова вперше вийшла заміж у 16 років. Як виглядає і чим займається екс-чоловік Ірини – далі у матеріалі.

Відома бізнес-вумен та продюсерка Ірина Горова відома публіці ще й тим, що являється колишньою дружиною репера Потапа. Вони одружилися, коли Потапенку було всього 18 років, а Ірина на той момент вже була розлучена і мала доньку. Цікаво, що перший чоловік Горової є близьким товаришем самого Потапа.

Вперше Ірина Горова вийшла заміж у дуже юному віці – у 16 років. Та на це були свої причини – дівчина носила під серцем дитину. Обранцем Ірини став чоловік на ім’я Юрій, який відомий публіці під псевдонімом UGO. Він також являється репером і будував свою кар’єру пліч-о-пліч з Олексієм Потапенко. Так, Юрій і Олексій були друзями.

Потап з першим чоловіком Горової UGO
Потап з першим чоловіком Горової UGO

Ірина Горова прожила у шлюбі з Юрієм 11 років, а згодом розлучилася і відразу стала жити з Олексієм Потапенко, якому на той момент було всього 18 років. А ось Ірині було 25 і вона мала 10-річну доньку.

Довгий час в мережі ширилися чутки, що Потап нахабно відбив дружину у власного друга. Та сам UGO в одному з інтерв’ю зізнався, що на той момент вже не жив з Іриною, як з жінкою, а не розлучався з нею лише через доньку. Репер запевняє, що не ображається на свого колегу Потапа за те, що він закрутив роман з його ексдружиною, адже на той момент вона вже була вільною жінкою.

Як виглядають донька і перший чоловік Ірини Горової
Як виглядають донька і перший чоловік Ірини Горової

Нагадаємо, Ірина Горова і Потап прожили у шлюбі 15 років і мають спільного сина Андрія. Подружжя розлучилися у 2014 році за ініціативи Потапа. Справа в тому, що на той момент він вже крутив роман зі своєю колегою Настею Каменських, яка згодом стала його другою дружиною.

А ось Ірина Горова після розлучення з Потапом так і не змогла побудувати своє особисте життя. Наразі жінка самотня. При цьому, Потап і Ірина зберегли дружні стосунки. Горова навіть була присутньою на весіллі свого колишнього чоловіка з Настею Каменських.

Популярне

Схожі статті

Всі шукають цей рецепт пиріжків! Беру картоплю, цибулю й замішую універсальне тісто: смачно та дуже просто

Ароматні пиріжки з картоплею – безпрограшна повсякденна страва, яку легко приготувати вдома. Такі пиріжки сподобаються абсолютно всім. Обов'язково спробуйте!

Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт мойви: без олії по всій кухні і запаху на всю квартиру

Мойва пряного засолу виходить настільки смачною, що годі відмовитися від смаженої чи запеченої рибки. З відвареною картоплею та свіжою зеленню вечеря вийде ідеальною та незабутньою.

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.