Має українське коріння, але жила не в Україні: представниця Ізраїлю на Євробаченні-2024 розповіла про минуле

На офіційному блозі відомого пісенного конкурсу "Євробачення" оголосили виконавицю, яка цьогоріч представлятиме Ізраїль. Молода співачка надала інтерв'ю та розповіла про своє життя в росії.

Нещодавно стало відомо, що цьогоріч на “Євробачення”, яке відбудеться в травні в Мальме, від Ізраїлю поїде молода співачка – Еден Голан. Про це повідомили на офіційному блозі пісенного конкурсу в соцмережі Instagram.

20-річна виконавиця Еден народилась в ізраїльському місті Кфар-Сава. За словами молодої артистки, родина перебралася до країни-агресора через роботу її батька. Повернулась вона у рідну країну лише два роки тому, проживши в росії близько 13 років.

Представниця Ізраїлю на Євробаченні-2024 розповіла про минуле
Представниця Ізраїлю на Євробаченні-2024 розповіла про минуле

Зауважимо, що Голан має українське коріння, адже її мати – українка, а тато співачки – латиш. Про свою позицію стосовно повномасштабного вторгнення в Україну артистка не висловлювала.

Виконавиця брала участь у пісенних конкурсах, таких як “Голос” і “Нова хвиля”, яка проходила в окупованому Криму. Також вона мріяла пройти в дитяче Євробачення, але не змогла перемогти в Національному відборі.

В одному зі своїх останніх інтерв’ю з ізраїльськими ЗМІ вона розповіла, що у росії зіштовхувалася з регулярним антисемітизмом у свою сторону. Їй було некомфортно, тому вона припустила, що якби її звали “Машею”, то ставленням було б іншим.

“Через 13 років я не звикла до менталітету, атмосфери та сірості”, – розповідає дівчина.

До слова, виконавці зі Швеції, Ісландії та Фінляндії звернулися до організаторів відомого пісенного конкурсу, висловивши прохання дискваліфікувати ізраїльську учасницю в цьогорічній участі.

Нагадаємо, що на відомому конкурсі “Євробачення-2024” Україну представлять співачки Alyona Alyona та Jerry Heil з уже популярною композицією “Teresa & Maria”. Не дивлячись на проблеми у застосунку “Дія”, за виконавців проголосувало 1 167 176 українців.

Популярне

Схожі статті

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.