“Так просто” – Катерина Осадча поділилась піснею свого життя, що кардинально змінила її погляди на все

В перші дні весни на телеканалі "1+1 Україна" виходить нове шоу "Пісня мого життя", аналог фінського розважального проєкту Song Of My Life. Ведучою стала неповторна Катерина Осадча

Ідея шоу досить проста – зірки згадують пісні, які мали вирішальний вплив на розвиток їх особистості, становлення, або просто допомогли пережити важкі часи. Гості й глядачі по ту сторону екрана будуть вгадувати історії героїв.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

Катерина Осадча поділилась власною піснею її життя

Українська телеведуча, в одному зі своїх інтерв’ю, відкрила таємницю свого особистого життя і розповіла про ту пісню, що стала для неї доленосною.

Всім відомо, що Катерина Осадча довгий час була моделлю. Вирішальний крок вона зробила в 14 років. В той час майбутня зірка працювала простою манекенницею в Києві та взяла участь в конкурсі “Чорна перлина”. На той час це був один із самих популярних  та престижних конкурсів.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

В розпал репетицій Катерині приходить офіційне запрошення від однієї відомої японської агенції.

Модель стояла на роздоріжжі, адже в той час їхати в невідому країну, та і в настільки юному віці, було дуже страшно. Бажання відвідати Японію, де модельний бізнес розвивався шаленими темпами, бажання набути нового досвіду поряд зі страхом невідомого. Осмислити і прийняти важливе рішення для 14-річної дівчинки було дуже і дуже важко.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

Репетиційні виходи для конкурсу проводились під, популярну на той час, пісню Ірини Білик “Так просто”. Саме в той момент Катерина Осадча зрозуміла, що все дуже просто. Якщо про щось мрієш – треба рухатись вперед і не дивитись ні на кого. Все ж насправді так просто.

Поїздка в Японію кардинально змінила життя зірки. Адже такий старт дав можливість підписати новий контракт та працювати в столиці світової моди, де для неї відкрились всі дороги.

Такі та інші історії будуть розповідати наші зірки, митці, актори та відомі люди країни.

Популярне

Схожі статті

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?

Розкішний пиріг до чаю, що й торта не потрібно: настільки простий набір продуктів, але дуже красиво й смачно

Такий домашній пиріг варто приготувати хоча б один раз, адже процес приготування займає мінімум часу. Ділимось найкращим рецептом, який точно вас підкорить.