Віра Брежнєва назвала свою улюблену страву: це можна приготувати і вдома. Знадобиться борошно, вода і м’ясо

Залишилися лічені дні до концерту Віри Брежнєвої в Астані. Тож співачка вже повним ходом листується з казахськими фанами, готуючи апетит до східних страв.

Мешканці Киргизстану цього разу залишилися без концерту улюбленої виконавиці. Віра Брежнєва анонсувала виступ у Бішкеку, але його скасували. Тож зірці доводиться загравати з казахами, припрошуючи їх прийти на зустріч.

Віра Брежнєва полюбляє східні страви

Сьогодні Віра вилітає до Казахстану, а вже в п’ятницю збирається вийти на сцену в Астані. Співачка пообіцяла прихильникам щось неймовірне, сповістивши:

“Таку кайфову програму для вас приготувала. На репетиціях просто мурашки…”

Віра Брежнєва полюбляє східні страви

Казахські фани один поперед одного припрошують, щоб Віра завітала у гості та скуштувала бешбармак. Віру подібне запрошення неабияк потішило й розчулило. Вона запевнила, що незабаром вилітає:

“А взагалі приємно, що ви знаєте, що я люблю їсти”.

Та якщо цей прихильник чесно зізнався, що одружений і бешбармак для дорогої гості довірить готувати дружині, то інший казах абсолютно вільний:

“У тебе бойфренда немає. Давай я ним стану. Мені 22 роки”.

Віра вирішила не відзначати День Святого Валентина, оскільки подумки вже перебуває в літаку серед хмарок й летить у напрямку Казахстану.

Віра Брежнєва полюбляє східні страви

Та й українські фани не відстають від закордонних. Хтось із шанувальників Віри мріє поспілкуватися з нею наживо. Колишня дружина Меладзе не стала розчаровувати чоловіка:

“Нехай колись це станеться. Вам сподобається”.

Віра Брежнєва полюбляє східні страви

Приємно, що серед фоловерів зустрічаються й жінки. Одна з них поцікавилася у співачки, як їй вдається залишатися такою прекрасною, на що отримала відповідь:

“Бути собою”.

Прихильники артистки одноголосно побажали Вірі залишатися такою ж сміхотливою та щасливою, як і завжди.

Популярне

Схожі статті

Для цих рибних котлет і свіжу рибу купляти не треба: беру 1 склянку рису та 3 банки консервованої сардини

Котлети з консервованої сардини та рису, це простий і смачний спосіб приготувати ситну страву з доступних інгредієнтів. Вони підходять як для повсякденного обіду, так і для святкового столу.

Кекс зі стиглих бананів: з цим рецептом я перестала купляти магазинні булки. На аромат збігся весь підʼїзд

Банановий кекс – це чудовий спосіб використати стиглі банани та приготувати смачний домашній десерт. Простий у приготуванні, цей кекс стане улюбленим у вашій родині та ідеально доповнить чаювання.

Після цієї вечері чоловік зробив пропозицію руки та серця друге: запечені курячі крильця в пікантній глазурі

Курячі крильця в томатно-медовій глазурі – це страва, яка вразить ваші смакові рецептори своїм насиченим смаком і ароматом. Вони підходять як для повсякденного вечері, так і для святкового столу.