Америка забрала в 37-річного Дмитра Ступки одну сім’ю, натомість подарує іншу: “Весілля гуляємо на Гаваях”

Схоже, життя в Дмитра Ступки за океаном потроху налагоджується. Український актор сповістив, що має намір одружитися вдруге, а весілля планує зіграти на Гаваях.

Дмитро Ступка, що нині перебуває в еміграції в США, не довго сумував на самоті після розлучення з матір’ю своєї доньки Поліни Логунової. 37-річному актору посміхнулася удача – на чужині чоловік закохався в Юлію Барабанову. А тепер дійшов висновку, що пора вже створити нову сім’ю.

Онук людини-легенди Богдана Ступки регулярно виставляє в Інстаграм світлини з новою коханою. Відтоді як дружина Поліна Логунова покинула Дмитра, оскільки знайшла більш вдалу партію – місцевого багатія, Ступка перебував на самоті недовго.

Дмитро Ступка одружується вдруге

Оскільки американки не припали чоловіку до вподоби, звернув увагу на українку. Відтоді почав регулярно показувати, як вони з Юлією проводять час у ресторанах та ще деінде. Одну зі світлин із Лас-Вегасу підписав доволі романтично:

“Все, що мені потрібно в моєму житті — це ти і наші діти.. ЛЮБЛЮ ТЕБЕ”.

Коментувати світлину почали всі, кому не лінь. Рієлторка з Маямі Яна Ситниченко захоплено висловилася, що закохані ідеально підходять одне іншому. На що Ступка відразу ж відгукнувся такими словами:

“Дякую, Яночко. Весілля гуляємо на Hawaii”.

Дмитро Ступка одружується вдруге

Отак широкий загал і дізнався, що пара планує стати офіційною родиною. Від моменту знайомства до рішення стати на весільний рушник минуло пів року. Виходить, роман Дмитра та Юлії розвивається шаленими темпами. Барабанова теж мешкає у США і висловлює сподівання:

“На нас чекає велике майбутнє! Люблю тебе, мій Всесвіте! Ти робиш моє життя щасливим!”

Тож після 6-річного одруження з Поліною Логуновою Ступка вирішив спробувати створити сім’ю вдруге. Сподіватимемося, що цей шлюб протриває довше.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.