facebook

Костя Меладзе більше не поїде відпочивати до Гурзуфу: як виглядає кримська хатка й скільки коштує

Ця вілла у Гурзуфі Костянтину Меладзе більше не потрібна. Продюсер вирішив позбутися нерухомості в Криму. От тільки охочих придбати елітне житло для відпочинку поки не спостерігається.

Костянтин Меладзе до повномасштабного вторгнення переважно мешкав у Києві, маючи й квартиру в столиці, й великий будинок у передмісті. Нерухомість у композитора була й за межами України – в Італії, на московії тощо.

Костянтин Меладзе продає віллу в Криму

Для відпочинку було зведено гарний будиночок у гурзуфському елітному селищі “Вілла троянд”. Звісно, в один момент усе пішло шкереберть. Меладзе й раніше на чорноморське узбережжя не дуже часто навідувався. Тепер же взагалі не може дістатися власного житла в Криму.

Костянтин Меладзе продає віллу в Криму

Композитор вирішив позбутися вілли на окупованій території та виставив її на продаж за 300 мільйонів рублів. Та хоч усе виглядає доволі ошатно, покупців Меладзе так і не дочекався. Довелося трішки знизити ціну.

Костянтин Меладзе продає віллу в Криму

Костя поступився відразу 11 мільйонами. Тобто на даний час його кримська вілла вартує 289 млн руб. А це близько 86 мільйонів гривень. Власник оселі біля моря згоден ще трішки поторгуватися у бік зменшення, та поки немає з ким.

Костянтин Меладзе продає віллу в Криму

Краєвиди з будиночка в Гурзуфі відкриваються просто казкові. Будівля має 2 поверхи загальною площею більш як 700 кв.м. Довкола 12 га мальовничої території. Є басейн. Усередині 5 спалень, 6 санвузлів, простора вітальня.

Костянтин Меладзе продає віллу в Криму

Є окремий будинок для персоналу, пральна кімната, хамам, спортзал і навіть штучний ставок. Забудова 2010 року чекає на нового власника. Маєток у підмосков’ї Костянтину вдалося продати за 2 місяці. А от із кримською нерухомістю вийшла заминка.

Костянтин Меладзе продає віллу в Криму

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.