Маша Єфросиніна пригадала, як першою зізналась у коханні своєму чоловіку, а у відповідь почула: “Дякую”

Маша Єфросиніна публічно звернулася до свого чоловіка та поділилася своїми думками з фоловерами в Instagram. Телеведуча згадала, як вона першою зізналась в коханні.

Українська телеведуча та журналістка Маша Єфросиніна опублікувала новий пост, у якому звернулась до свого обранця – Тимура Хромаєва. Жінка відверто поділилась історією свого кохання з підписниками в Instagram.

Зауважимо, що чоловік телеведучої, бізнесмен Тимур Хромаєв, від початку повномасштабного вторгнення боронить нашу країну від окупантів. Разом відоме подружжя вже понад 20 років. У них є двоє спільних дітей – дочка Нана та син Олександр.

Маша Єфросиніна пригадала, як першою зізналась у коханні
Маша Єфросиніна пригадала, як першою зізналась у коханні

У День святого Валентина, 14 лютого, відома телеведуча вирішила викласти зворушливу публікацію. Вона звернулась до свого чоловіка та поділилась думками, пригадавши, як 22 роки тому першою зізналася Тимуру в коханні, а він відповів коротко “дякую”. Тоді вона подумала, що їхні стосунки завершились.

“Ти відповів на це: “Дякую” – і я подумала: “нашим стосункам кінець”, – поділилась Марія.

Також Єфросиніна показала серію спільних з чоловіком романтичних фотографій.

Знаменитість зізналась, що злиться на коханого та водночас пишається його вибором захищати Україну. Вона згадала момент, коли була вагітною у 2004 році, і тоді пара переживала, що дитина народиться у день закоханих та “забере” їхнє свято.

“Сподіваюся, ти прочитаєш цей допис, і таки принесеш мені ці квіти”, – підкреслила зірка.

Маша Єфросиніна пригадала, як першою зізналась у коханні
Маша Єфросиніна пригадала, як першою зізналась у коханні

Підписники підтримали улюблену телеведучу теплими словами та побажали їй щастя, а також подякували парі за щирість й внесок у підтримку України.

  • “Гідна дружина одного з найкращих чоловіків України”.
  • “Радію за вашу родину і дякую за ваш внесок в перемогу”.
  • “Від публічної людини, такий гарний і щирий пост”.
  • “Так гарно і щиро могла написати тільки Маша”.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.

Ех, Слава, а міг би стати зятем крутого олігарха: Дьомін розповів, чому не склалися його стосунки з мажоркою

Слава рідко розповідає про своє особисте життя, але його коментарі дозволяють скласти уявлення про нього самого. Нещодавно він поділився однією історією своїх стосунків, що викликала певний резонанс.

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.