Катя Репяхова поскаржилася на те, що Віктор Павлік не привітав її з Днем закоханих: “Мабуть, не заслужила”

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова поскаржилася на те, що зірковий чоловік ніяк не привітав її з Днем закоханих. Віктор Франкович навіть не подарував дівчині квіти.

14 лютого у багатьох країнах світу відзначають День усіх закоханих. В цей день прийнято ходити на романтичні побачення, дарувати один одному подарунки, а чоловіки зазвичай дарують жінкам великі букети квітів. Так, 14 лютого всі соціальні мережі були переповнені знімками квітів та подарунків, які отримали жінки від своїх коханих чоловіків. Та далеко не всі змогли похизуватися таким проявом уваги від коханих. Так, блогерка і дружина Віктора Павліка Катя Репяхова в цей день не отримала навіть квіточки. Вкінці дня дівчина опублікувала у своєму Інстаграм-блозі переписку зі своїм зірковим чоловіком. Дівчина дорікнула Павліку, що всі крім неї отримали букети, а вона “мабуть, не заслужила”. На що Віктор Франкович відповів, що виправиться і вибачився.

Як ти кохана?

, – запитав Павлік Репяхову.

Все супер, якщо не раїувати, що всі дівчата сьогодні отримали квіти, тільки не я. Мабуть не заслужила, або ти вже не закоханий

, – відповіла Катерина чоловіку.

Катя Репяхова поскаржилася на те, що Павлік не привітав її з Днем закоханих
Катя Репяхова поскаржилася на те, що Павлік не привітав її з Днем закоханих

8 років привчаю його до квітів. І як горохом об стіну

, – зізналася Репяхова.

Нагадаємо, Катя Репяхова – четверта дружина українського артиста Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого чоловіка аж на 29 років. Колись, заради молодої Каті Павлік покинув свою третю дружину Лору Созаєву. Офіційно закохані одружилися у 2020 році. Вже через рік у них народився син Михайлик. Для Павліка це вже четверта дитина.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилась намірами зробити пластику
Віктор Павлік і Катя Репяхова мають спільного сина

Цікаво, що двоє його старший дітей старші за його нову дружину. При цьому подружжя запевняють, що різниця у віці ніяк не впливає на їхнє кохання. Хоча вони і не приховують, що мають дещо різні погляди на життя, різне виховання та звички, адже росли в абсолютно різні часи.

Популярне

Схожі статті

Нетрадиційні погляди чи провал з Білоконь? Андрій Данилко розсекретив, чому досі холостякує у свої 50

Вічний холостяк – так все частіше називають улюбленця української публіки Андрія Данилка. Чому відомий та успішний чоловік у 50 років досі не вдягнув обручку?

Їсти можна: готую цей ПП-хліб за 4 хвилини без борошна і духовки. Тепер не витрачаюсь на “правильну” випічку

Щоб приготувати такий ПП-хліб, не потрібно возитися з дріжджами та довго місити тісто руками. Якщо робити з вівсянки, впораєтеся за лічені хвилини й отримаєте смачний запашний буханець.

Стало зрозуміло, в кого вийшла красою: Настя Каменських показала 69-річну маму, яка виглядає як її ровесниця

Знаменита українська співачка Настя Каменських поділилася зворушливою фотографією з мамою на відпочинку в горах. Стало зрозуміло, в кого артистка вдалася такою красою.