Переможниця “МастерШеф-12” Валерія Матрохіна зізналася, чому не працює кухарем: “Інші мрії і цілі”

Валерія Матрохіна, після перемоги у відомому кулінарному шоу, розповіла, чому не працює кухарем. Дівчина поділилась, що розвивається в іншій сфері.

Переможниця 12-го сезону шоу “МастерШеф”, Валерія Матрохіна, активно веде сторінку в Instagram, де регулярно демонструє свою майстерність у кулінарному мистецтві.

Іноді Валерія відповідає на запитання своїх прихильників. Нещодавно один із підписників поцікавився, чи продовжила дівчина працювати кулінаром після участі у відомому проекті. У своїй відповіді вона зазначила, що завдяки досвіду в “МастерШеф” зрозуміла, де шукати знання, але зараз не працює на кухні, оскільки вважає цю роботу “титанічною”.

“Для мене це величезний труд, самовідданий, альтруїстичний, коли ти забиваєш на свої бажання, життя, здоров’я задля людей, а в мене є інші мрії і цілі і для того, щоб їх реалізувати мені треба багато часу і ресурсу, якого в мене не буде, якщо я зараз піду працювати на кухню”, – розповіла кулінар.

Валерія Матрохіна зізналася, чому не працює кухарем
Валерія Матрохіна зізналася, чому не працює кухарем

Валерія додала, що насправді мріє відкрити власний заклад харчування, але наразі у неї інші пріоритети.

Фанати також цікавилися, чи планує Матрохіна повернутися працювати на кухню у майбутньому, чи зупиниться на кулінарному блозі. Вона відповіла, що, на її думку, кулінарний блог можна розвивати до дуже високого рівня.

Валерія Матрохіна зізналася, чому не працює кухарем
Валерія Матрохіна зізналася, чому не працює кухарем

Як приклад, знаменитість поділилась історією учасника “МастерШеф” з іншої країни, який завдяки власному кулінарному блогу став популярним і зараз отримує великий дохід.

“На мою думку розвиватися в кулінарії – це не тільки працювати на кухні, це любити кулінарію, любити їжу, кайфувати від їжі і створювати нове сприйняття кулінарії в головах у людей”, – підкреслила Валерія.

Нагадаємо, раніше Валерія Матрохіна розповіла, що викладала бальні танці, працювала у модельному бізнесі та організовувала конкурси краси.

Популярне

Схожі статті

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.