Таке бачив тільки Дантес: Даша Кацуріна засвітила в мережі фотографію, яка точно не для публічності

Колишня дружина ресторатора Кацуріна показала відверту світлину, повз якої не зміг пройти навіть Дантес. Які сьогодні стосунки у знаменитостей після розлучення?

Світ знаменитостей завжди наповнений несподіванками та яскравими подіями, а бізнес-леді Даша Кацуріна неодмінно знає, як залишатися в центрі уваги публіки. Недавно колишня дружина ресторатора Міші Кацуріна вразила своїх фоловерів відвертою фотографією, на якій вона майже без одягу та білизни, але прикривши свої форми емодзі у вигляді броколі. Цей креативний хід зацікавив шанувальників та викликав безліч коментарів.

Даша Кацуріна показала те, що бачить тільки Дантес
Даша Кацуріна показала те, що бачить тільки Дантес

Не лише сама фотографія стала предметом обговорення, але й коментар Володимира Дантеса, колишнього чоловіка Наді Дорофєєвої, який не пройшов повз цю світлину.

“Я веган! Броколі — моя слабкість”, – написав співак.

Даша Кацуріна засвітила в мережі особисте фото
Даша Кацуріна засвітила в мережі особисте фото

Даша та Міша розлучилися у 2022 році, практично в той же час, що і Надя з Вовою. Цікаво, що обидві пари вирішили виправити свої розбите серця, обмінявшись партнерами, як би грубо це не звучало. Проте, з часом вони знову зазнали щастя, але тепер в обіймах інших. Хоч після розриву відомих пар пройшло майже два роки, дехто з прихильників знаменитостей й досі не може змиритися з їхнім розривом. На каналі Михайла глядачі коментують, що він втратив не тільки дружину, а й однодумця, і Надя Дашу замінити не зможе.

Попри все, сьогодні обидві пари виглядають щасливими, і не можна не зауважити, що подібні випробування зміцнюють стосунки та дозволяють знайти новий шлях до особистого щастя. Даша Кацуріна та її колишній чоловік Міша продовжують вражати світ своєю енергією та креативністю, а їх нові партнери щиро підтримують їх у цьому. Недоброзичливці будуть завжди, а бути щасливим — це задача сьогодення.

Популярне

Схожі статті

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.