Всі гості його хвалили і просили рецепт: мій крабовий салат не такий, як у всіх. Дуже ніжний і без кукурудзи

Крабовий салат за цим рецептом виходить неймовірно смачним, ніжним і має оригінальний смак. Спробуйте приготувати такий салат і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Крабові палички – дуже популярний продукт в нашій країні, який полюбляють практично всі. Найчастіше їх використовують для салатів, різних намазок і закусок. Найпопулярнішим салатом з крабовими паличками є Крабов’є. Його готують з кукурудзою, яйцями і свіжим огірком. Та існують не менш смачні салати з крабовими паличками, які здивують вас своїм смаком. Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний салат з крабами, який точно сподобається вам і вашій сім’ї.

Необхідні інгредієнти:

  • крабові палички – 200 г;
  • твердий сир – 100 г;
  • часник – 2 зуб;
  • яйця – 4 шт;
  • зелень – 1 пучок;
  • сіль, перець за смаком;
  • майонез – 3 ст.л;
  • білий хліб – 2 шм;
  • сухий часник – 0,5 ч.л;
  • олія – 1 ст.л.

Спосіб приготування:

Для початку підготуємо всі інгредієнти. Яйця потрібно відварити вкруту і охолодити. З білого хліба потрібно зробити грінки. Для цього хліб нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо до нього сіль, сухий часник, олію і обсмажуємо на пательні до золотистості.

Рецепт нового крабового салату без кукурудзи і рису
Рецепт нового крабового салату без кукурудзи і рису

Крабові палички нарізаємо дрібним кубиком і перекладаємо в миску. Обирайте смачні і якісні крабові палички, адже від них залежить смак всього салату.

Так само дрібно нарізаємо яйця і додаємо їх до крабів. Твердий сир натираємо на дрібну тертку і перекладаємо до інших інгредієнтів. Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) дрібно нарізаємо і перекладаємо до салату. Туди ж вичавлюємо часник. Салат солимо, додаємо трішки перцю і заправляємо майонезом.

Рецепт нового крабового салату без кукурудзи і рису
Рецепт нового крабового салату без кукурудзи і рису

Готовий салат прикрашаємо гріночками.

Салат відразу подаємо до столу. Він виходить ніжним і водночас пікантним за рахунок часнику. За бажанням твердий сир у рецепті можна замінити на плавлений, тоді салат буде ще ніжнішим.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.