Талановиті та амбіційні: Сумська, Полякова, Кароль розповіли, як перевершили своїх впливових чоловіків

Сучасна реальність демонструє, що для досягнення успіху в житті необхідні не лише гроші та вплив, але й розум, талант, великі амбіції. Отже, ім'я жінки може стати гучнішим, ніж ім'я її партнера.

В індустрії розваг блиск та вплив грають важливу роль. Жінки, які обирають собі партнерів зі світу бізнесу, політики чи інших сфер, часто опиняються у тіні своїх чоловіків. Втім це на про таких особистостей як Оля Полякова, Тіна Кароль та інші зіркові жінки.

Гроші + талант та амбіції

Оля Полякова, українська співачка, здобула славу завдяки своїй неперевершеній вокальній техніці, харизмі та епатажному сценічному образу. І хоча вона має зв’язки зі світом бізнесу, її успіх полягає не лише в підтримці чоловіка, а в особистих зусиллях та таланті. Щобільше, зараз співачка не приховує і часто розповідає про те, що її чоловік Вадим Буряковський вже не є таким багатим бізнесменом, яким був на початку її кар’єри, і саме вона зараз заробляє основні гроші у сімейний бюджет. Це не означає, що чоловік сидить у неї на шиї. Він також займається бізнесом: у нього є завод, що виробляє техніку для міст. Втім реальні обставини й той факт, що чоловік набагато старший за Олю, спонукають її займатися не лише творчістю, а й фінансами і вона успішно справляється з цим.

Оля Полякова з чоловіком. Скриншот фото з Мережі

Ольга Сумська, відома актриса, також змогла здобути славу власними силами. Ольга визнана не лише як дружина впливових осіб у театрі та кіно Євгена Паперного та Віталія Борисюка, а як талановита артистка, яка здатна підкорити сцену власними зусиллями.

Ольга Сумська з Євгеном Паперним та Віталієм Борисюком

Тіна Кароль, українська поп-діва, також здобула світову славу завдяки своєму таланту та рішучості. У 2007 році Євген Огір став її продюсером, а у 2008 – чоловіком. На той момент Тіна вже здобула 2 місці на “Євробаченні” і була досить відомою співачкою. Але цей союз сприяв подальшому успіху артистки. Втім після трагічної смерті чоловіка Кароль була знесиленою, з маленьким сином на руках молодою вдовицею. Але сильна жінка знайшла в собі мужність, багато працювала і вийшла в решті решт на новий рівень успіху.

Тіна Кароль з чоловіком та сином. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.