Потрібна консерва сардина та картоплина: рецепт швидкої та смачної намазки, від якої гості будуть у захваті

Потрібно швидко, а особливо недорого нагодувати всіх членів родини? Ця бюджетна намазка з простих інгредієнтів виручить вас у такій ситуації. Це просто, це економно, а головне — смачно та ситно.

У кожного бувають скрутні періоди, коли треба максимально зекономити кошти, нагодувавши при цьому всю родину. Вихід є! Ця бюджетна намазка врятує ситуацію. Інгредієнти можуть здатися скромними, але їх потужний смак подарує вам нову перспективу на економне господарювання. Це не тільки швидко та недорого, а ще й дуже смачно. Безперечно, ви будете готувати цю намазку навіть коли не буде потреби економити кошти.

Бюджетна намазка з сардини та вареної картоплі
Бюджетна намазка з сардини та вареної картоплі

Інгредієнти:

  • 1 банка консервованих сардин
  • 3 яйця
  • 2 середні картоплини
  • 3 ст. л майонезу
  • Сіль та перець

Приготування:

  1. Відкрийте банку з консервами сардин та добре відцідіть рідину. Розітріть сардини виделкою у масу схожу на пасту.
  2. Зваріть яйця до готовності. Після зніміть шкаралупу і натріть на терці.
  3. Варіть картоплю в шкірці до м’якості. Після відварювання очистіть, дайте трошки охолонути, а потім також натріть на терці.
  4. У окремій мисці об’єднайте подрібнені сардини, яйця та картоплю.
  5. Додайте майонез, сіль та перець за смаком, та повністю змішайте інгредієнти до однорідності.
  6. Розподіліть отриману намазку на скибки свіжого хліба, крекери або використовуйте як наповнювач для сендвічів. Ідеально смакує у поєднанні з маринованими огірками та як доповнення до основного гарніру.
  7. Прикрасьте за бажанням зеленню або тонкими кружечками цибулі.

Ця бюджетна намазка з сардин стане справжнім рятівним кругом, коли гаманець і холодильник порожні, а апетит тільки зростає. Цей рецепт — ідеальний спосіб використати найпростіші інгредієнти для створення чогось смачного та задовільного для всієї родини.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.

Ех, Слава, а міг би стати зятем крутого олігарха: Дьомін розповів, чому не склалися його стосунки з мажоркою

Слава рідко розповідає про своє особисте життя, але його коментарі дозволяють скласти уявлення про нього самого. Нещодавно він поділився однією історією своїх стосунків, що викликала певний резонанс.

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.