Максим Галкін показав Аллу Пугачову в мікро-шортах та зворушливо звернувся до Примадонни: кохання як воно є

Галкін привітав жінок з нагоди 8 березня та поділився фотографією своєї дружини Алли та доньки Лізи. Зворушливий допис знаменитість опублікував у своєму Instagram.

Відомий гуморист Максим Галкін, який підтримує Україну та засуджує повномасштабну російську агресію, опублікував новий пост на честь Міжнародного жіночого дня, де привітав усіх дівчат.

Так, сьогодні, 8 березня, на своїй сторінці в Instagram, Максим Галкін продемонстрував фотографію своєї дружини та доньки. На знімку можна побачити кохану шоумена, Аллу Пугачову, яка позує в коротких шортах, чорній кофті та жилетці. Свій образ Примадонна доповнила темними сонцезахисними окулярами. Поряд зі співачкою зображена донька відомої пари, Ліза. Дівчинку вирішили одягнути в жовту сукню та джинсовий жакет. Дружина Галкіна та Ліза мило позують та посміхаються перед камерою.

Галкін з сином привітали жінок з 8 березня
Галкін з сином привітали жінок з 8 березня

Цей пост артист підписав, висловлюючи щирі вітання своїм жінкам із цим прекрасним святом, а також всім, хто прочитав його слова привітання:

“Ми з Гаріком вітаємо своїх дівчат зі святом, й всіх інших класних дівчат, які це читають”.

Прихильники висловили подяку знаменитості за привітання й засипали компліментами його дружину та доньку, відзначивши, що Алла є справжньою красунею.

  • “Ось і наші вітання Аллі Борисівні та Лізі”.
  • “Нехай Бог дарує щастя та здоров’я вашій прекрасній сім’ї”.
  • “Алло Борисівно, я безмежно вас обожнюю”.
  • “Вітання вашим чудовим дівчатам: Аллі і Лізі”.
  • “Ви та Алла – приклад здорових, свідомих та розумних людей”.
Галкін з сином привітали жінок з 8 березня
Галкін з сином привітали жінок з 8 березня

Нагадаємо, що після того, як Максим Галкін не підтримав російську політику та почав висловлювати підтримку Україні, він був визнаний “іноземним агентом” у країні-агресорі. Тому чоловік разом з дружиною та дітьми переїхали жити до Ізраїлю. До речі, відоме подружжя – Алла та Максим – разом уже понад 20 років.

Популярне

Схожі статті

Тіна Кароль показала свій розкішний будинок, в якому є все: сад, город, спортзал, кімната нагород (ФОТО)

Як виглядає розкішний заміський маєток української співачки Тіни Кароль, який артистка побудувала ще зі своїм чоловіком Євгеном Огіром? Що знаходиться на території, окрім власного спортзалу?

“Колишня” Притули, Леся Нікітюк, показала підкачаний прес і стрункі ноги: навіть після пасочок не “запливла”

Знаменита телеведуча Леся Нікітюк активно веде Instagram сторінку та користується популярністю у підписників. Нещодавно Леся поділилася світлинами, які викликали певні обговорення серед публіки. 

Стало відомо, хто стане новим героєм шоу “Холостяк” цього року: український красень з непростою долею

Знаменитий телеведучий Григорій Решетнік анонсував новий сезон шоу "Холостяк", яке не тільки зовсім скоро повернеться на екрани, а я представив красеня, за серце якого будуть боротися дівчата.