Ірина Білик похвалилася 8-річним синочком: зовнішністю Табріз вдався у тата, а талантами пішов у маму

Молодший синочок Ірини Білик підростає. Нині Табрізу вже 8 рочків минуло. З маминих відео в мережі видно, що хлоп'я неабияке талановите. Невідомо, чи співатиме, але танцює вже класно.

Ірина Білик виклала в мережу відеоролик, в якому 8-річний Табріз, син співачки та Аслана Ахмадова, виконує справжні дикі танці. Видно неозброєним оком, що маля дуже талановите. При цьому чалма з рушника на голові надає смаглявцю подібності до султана.

Син Ірини Білик талантами пішов у маму, а зовнішністю в тата

54-річна знаменитість вирішила похвалитися танцювальними здібностями свого молодшого сина. Виклавши в мережу ролик, де Табріз завзято виконує рухи під жваву музику, Ірина поцікавилася у підписників:

“Може його на танці віддати? Який стиль танцю порадили б для хлопчика?”

Рухи Табріза неабияк уразили уяву українців. Люди розділилися на два табори. Одні обсипали дитину компліментами з приводу вправних танців. Інші почали радити, до кого з відомих хореографів краще записати малюка.

Табріз Ахмадов багатьом видався “гарненьким”, “талановитим”, “класнючим”, “творчим”, “крутим”, “з почуттям гумору”, “солоденьким”, “нереальним”, “пластичним”, “суперським”.

З приводу стилю танців, які міг би виконувати син знаменитості, думки розділилися. Пролунали такі варіанти:

  • хіп-хоп;
  • шафл;
  • індійські танці;
  • джаз фанк;
  • афрохауз;
  • бойовий гопак.

З приводу хореографа, який має навчати Табріза танцювальним па, оприлюднили такі поради: Коляденко, Лещенко та інші прізвища. Натомість фразу: “До Дімки віддати” можна трактувати двояко.

Адже в Ірини був нетривалий шлюб із хореографом Дмитром Дікусаром, але він зараз перебуває у лавах ЗСУ. Натомість Дмитро Коляденко, здається, абсолютно вільний і міг би позайматися з синочком коханої жінки.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?