Дзідзьо немає в Україні? Куди зник співак й колега Олександра Пономарьова та товариш Горбунова й Цибульської

Останнім часом серед широкого загалу обговорюється тема з приводу того, що нібито з радарів українського слухача вже досить давно зник Дзідзьо. Причому у прямому та переносному сенсі.

Річ у тому, що артист, більш відомий під псевдонімом Дзідзьо, Михайло Хома заявив, що назавжди розлучився з образом веселого, яскравого, строкатого співака. Пояснив він таке своє рішення тим, що, мовляв, з ним відбулися певні внутрішні трансформації.

“Це трансформація. Ми ростемо, дякувати Богу”, – заявив Михайло.

Він зрозумів для себе, що у сучасних реаліях більше не хоче співати легкі, розважальні пісні у чудернацьких нарядах. Отже, у певному сенсі DZIDZIO більше не існує.

Михайло Хома

Куди останнім часом зник Дзідзьо. Скриншот фото з Мережі

А що ж Михайло Хома, який останні 2 роки багато волонтерив, їздив країною разом з Олександром Пономарьовим та Юрієм Горбуновим й давав благодійні концерти, кошти від яких відправляв на допомогу українській армії?

Багато хто з його шанувальників висловлює тривогу з приводу того, що співака начебто вже давно немає в країні. Та й не тільки шанувальники занепокоєні. Так, його подруга та кума Оля Цибульська, у нещодавньому інтерв’ю заявила, що не бачилась й не спілкувалась з ним вже десь приблизно місяць.

Через це дехто таке зникнення зв’язав з висловлюванням співака про те, що він вважає, що мобілізації в армію повинні підлягати лише навчені чоловіки. Навряд чи з ним погодяться його колеги таки як Сашко Положинський, Тарас Тополя, Фагот та інші музиканти, але це — думка, на яку кожен має право.

Насправді колишній Дзідзьо перебуває у великому турі Америкою, збираючи кошти для України й підтверджуючи свою тезу стосовно того, що кожен має робити те, що добре вміє й на тій ниві, де буде максимально корисним. За його словами він робить це для того,

“щоб показати й достукатися до сердець, щоб люди давали гроші. Нам потрібна допомога”.

До речі, співак озвучив, що разом з Олександром Пономарьовим він вже зібрав понад три мільйони доларів по всьому світу.

Популярне

Схожі статті

Всі шукають цей рецепт пиріжків! Беру картоплю, цибулю й замішую універсальне тісто: смачно та дуже просто

Ароматні пиріжки з картоплею – безпрограшна повсякденна страва, яку легко приготувати вдома. Такі пиріжки сподобаються абсолютно всім. Обов'язково спробуйте!

Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт мойви: без олії по всій кухні і запаху на всю квартиру

Мойва пряного засолу виходить настільки смачною, що годі відмовитися від смаженої чи запеченої рибки. З відвареною картоплею та свіжою зеленню вечеря вийде ідеальною та незабутньою.

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.