Наречена Віктора Павліка розповіла про стосунки із Карпачовим

Катерина свого часу організовувала майстер-класи відомого психолога по всій Україні.

Наречена Віктора Павліка опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото. Під знімком Катерина Репяхова залишила відвертий текст, в якому розповіла про різні етапи свого життя.

Вона зазначила, що з артистом познайомилася відразу після завершення університету. Після цієї зустрічі її життя стало більш спокійним, зізналася Репяхова.

«Протягом чотирьох років студентського життя я змінила дев’ять місць проживання. У Києві я знаю майже всі райони. Упродовж цих чотирьох студентських років було багато веселощів, щастя, гарних людей, друзів, безсонних ночей. Але відразу, як закінчила університет, я зустріла Віктора Франковича», – розповіла Катерина.

Вона додала, що очікувала допомоги від Віктора Павліка, втім він не поспішав підтримати кохану.

«Віктор Франкович не відразу повірив у мене і не поспішав мені допомагати, хоча я на той момент мала потребу в роботі й чекала від нього допомоги», – відверто розповіла Репяхова.

Тому вона співпрацювала з психологом Дмитром Карпачовим. Катерина їздила по всій Україні та організовувала його майстер-класи. Після того, як вона три роки працювали на Карпачова, Віктор запропонував їй посаду концертного директора.

 

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.