Переможниця “Холостяка” показала результат відвертої фотосесії: не дивно, що Макс вибрав саме її

Переможниця "Холостяка 10 " Даша Ульянова продемонструвала одну зі своїх найсильніших сторін — красиву спортивну фігурку. Дівчина зважилася на відверту фотосесію і поділилася результатом з підписниками у соціальних мережах.

22 травня країна нарешті змогла видихнути з полегшенням — закінчилася найромантичніша гонка на українському телебаченні. В ефір вийшов останній епізод шоу “Холостяк-10” і його головний герой Макс Михайлюк зробив свій вибір.

Переможницею стала гімнастка і тренер з художньої гімнастики Даша Ульянова. Своїм талантом і спортивною фігуркою дівчина змогла підкорити головного холостяка країни ще під час першої вечірки знайомств.

Але якщо заглянути у соціальні мережі дівчини, то можна побачити, що стрункими ніжками і підтягнутим пресом Даша любить радувати не тільки Макса, а й своїх підписників.

У своєму Instagram переможниця шоу поділилася результатом відвертої фотосесії, під час якої продемонструвала довгі стрункі ніжки і красивий бюст.

Даша Ульянова
Даша Ульянова

Під такими знімками Даша вирішила поміркувати про жіночу фігуру і способах схуднення. Як вважає сама дівчина, головна запорука успіху — це любов до себе.

Професійна гімнастка раніше ділилася історією свого схуднення і змін у зовнішності. Кілька років тому вона важила на 10 кілограмів більше.

Даша Ульянова
Даша Ульянова

Фішкою ще одного відвертого фото стала не леопардова куртка і навіть не довгі ноги Даші, а те найзаповітніше кільце, яке Макс Михайлюк вручив дівчині під час фіналу “Холостяка”.

“Фотки з колечком повинні бути різними”, — підписала знімок дівчина.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.