Думала, чим гостей здивувати, а тут такий рецепт: краще і не вигадаєш, а коштує 2 копійки. Записуйте секрет!

Якщо грошей до зарплати залишилось мало, але гостей все одно хочеться чимось здивувати, обов'язково приготуйте їм цей простий, але смачний перекус.

Бувалі господині точно знають, що немає у світі кращого поєднання інгредієнтів для закусок, ніж плавлений сир і баклажани. Пропонуємо приготувати з цих продуктів просту закуску, яка подається до столу разом зі смаженим хлібом. У поєднанні з часником і свіжими помідорами чері або ж рожевими томатами закуска стане справжнім хітом вашого столу. А головне – коштує вона абсолютно недорого!

Кулінари поділились надзвичайно простим рецептом смачної закуски з баклажанів і плавленого сиру
Кулінари поділились надзвичайно простим рецептом смачної закуски з баклажанів і плавленого сиру

Інгредієнти:

  • 1 великий баклажан;
  • 2-3 зубчики часнику;
  • 100-150 грамів плавленого сиру;
  • Сіль і перець на смак;
  • Оливкова олія для смаження.

Спосіб приготування:

Наріжте баклажан на тонкі кружальця або пластини. Розігрійте сковороду з оливковою олією на середньому вогні. Додайте нарізаний часник до розігрітої олії і смажте його до м’якості та аромату, це займе близько 1-2 хвилини. Додайте нарізані кружальця баклажана до сковороди і смажте їх до м’якості та появи золотистої скоринки, для цього знадобиться близько 5-7 хвилин з кожного боку. Під час смаження баклажана може знадобитися додаткова олія – він легко вбирає її в себе.

Коли баклажани стануть м’якими і золотистими, перекладіть їх зі сковороди на паперовий рушник і дайте трохи охолонути. У блендері з’єднайте смажений баклажан і часник, додайте сіль і перець на смак і перебийте все до отримання однорідної маси. Додайте плавлений сир до отриманої маси і ще раз змішайте до повного поєднання з іншими інгредієнтами. Розподіліть отриману намазку на підсмажений на сухій сковороді хліб або круасани, які “підсушили” на грилі. Подають намазку на хліб гарячою або залишають у холодильнику – все на ваш власний смак і вибір.

Кулінари поділились надзвичайно простим рецептом смачної закуски з баклажанів і плавленого сиру
Кулінари поділились надзвичайно простим рецептом смачної закуски з баклажанів і плавленого сиру

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?