Розлучення було болісним. Батьки Михайлюка розповіли про його колишній роман

Макс зустрічався із дівчиною впродовж п'яти років.

Батьки головного героя десятого сезону «Холостяка»  розкрили подробиці попередніх стосунків свого сина. За їх словами, вони тривали п’ять років. Пара разом жила, а його обраниця була знайома із родичами Максима.

Макс Михайлюк з батьками

За словами мами, Холостяк був по-справжньому закоханий. Вона зізналася, що таким щасливим свого сина ще не бачила. Хлопець був налаштований одружитися із дівчиною, навіть обрав обручку. Тому їх розлучення стало справжнім ударом для Максима.

Як зізнався батько, Михайлюк погодився на участь у проекті через болісний розрив. Батько підтримав сина. На його думку, кохану людину потрібно шукати, адже у цьому і полягає сенс життя.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.