Готую це печиво з цукерками MM’s завжди, а діти просять ще частіше: всі мами однокласників просять рецепт

Спробуйте спекти яскраве печиво з цукерками MM's на основі вершкового масла. Приготуйте чудові солодощі разом із дітьми — вони безсумнівно будуть в захваті від цієї ідеї.

Якщо ви шукаєте, чим смачненьким пригостити своїх дітей, то ви знайшли те, що треба! Красиве та ароматне печиво з цукерками MM’s оцінять як діти, так і дорослі. Воно виходить не лише смачним, але й має ідеальну текстуру, що просто тане в роті.

Для приготування таких яскравих і ніжних ласощів нам знадобиться невелика кількість доступних продуктів і зовсім трохи часу. Нічого довго вимішувати не потрібно, лише поєднати необхідні складники та відправити в духовку. Розглянемо рецепт, який під силу приготувати кожному, детальніше.

Інгредієнти

  • Вершкове масло (м’яке) – 125 г
  • Ванільний цукор – 1 пачка
  • Коричневий цукор – 50 г
  • Білий цукор – 50 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 250 г
Печиво з цукерками M&M's
Печиво з цукерками M&M’s

Покроковий рецепт

Підготувати необхідні інгредієнти. Масло заздалегідь вийняти з холодильника, аби воно було кімнатної температури. В глибокій мисці поєднати м’яке вершкове масло, коричневий цукор, білий і ванільний цукор. Добре збити всі інгредієнти за допомогою міксера.

В окрему тарілку розбити яйце та збити виделкою до однорідності. Перелити яєчну суміш в миску до вершкового масла з цукром. Продовжувати збивати міксером. Просіяти пшеничне борошно та замішати тісто кухонною лопаткою. За потреби додавати борошно.

До замішаного тіста додати цукерки MM’s і знову перемішати. Сформувати з тіста печиво бажаного розміру та викладати на застелений пергаментом деко. Прикрасити кожну заготовку кількома цукерками MM’s, злегка втиснувши їх у тісто.

Відправити в розігріту духовку при температурі 180 градусів (356 градусів F) на 12 хвилин (точний час випікання залежить від особливостей духовки та розміру печива). Смачного!

Популярне

Схожі статті

Найшвидший торт, який мені колись доводилось пекти: легкі коржі із заварним кремом самі тануть в роті

Важко уявити щось більш апетитне, ніж аромат свіжоспеченого торта. Він — справжній шедевр кулінарії, якщо його секрет полягає в гармонійному поєднанні бісквітних коржів та ніжного заварного крему.

Щось давно не чутно: куди поділась й чим займається зараз суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова

Талановиту, яскраву та харизматичну суддю багатьох сезонів талант-шоу "Україна має талант" Славу Фролову глядачі запам'ятали та полюбили. Але минуло вже кілька років, як вона зникла з екранів.

Найяскравіший у світі торт “Королівський рубін” можна приготувати навіть на весілля: красиво та святково

У світі кулінарії існують деякі творіння, які вражають не лише смаком, але й виглядом. Один з таких десертів — найяскравіший у світі торт "Королівський рубін".