Відколи я дізналась цей рецепт, то геть забула про духовку: готую торт з печива та фруктів за лічені хвилини

У світі кулінарних відкриттів і творчих експериментів існує безліч способів здивувати смаком і надихнути усіх на нові кулінарні шедеври. Серед цього розмаїття рецептів, ми пропонуємо один з них.

Він особливо виділяється своєю простотою та смаковим вибухом. Отже, коли в вас є залишки часу та бажання задовольнити солодку пристрасть, забудьте про довгі години в кухні та навіть про духовку. Це справді магічний рецепт, який перетворить ваші хвилини на миті радості та насолоди.

Робиться все швидко та просто, але варто подбати про наявність зручної форми, у якій ви будете формувати свій торт, а також — холодильник. Для зручності вам знадобиться електричний міксер.

Інгредієнти

  • Печиво галетне або інше прямокутної форми 300 г
  • Молоко 200 мл
  • Банани 3 штуки
  • Сметана 500 г
  • Цукрова пудра 100 г
  • Ванільна есенція 1 чайна ложка
  • Для декору:
  • Ківі 2 штуки
  • Апельсин 2 штуки
  • Банани 2 штуки
  • Желатин замочений й розтоплений 20 г

Приготування

Рецепт швидкого домашнього десерту без випікання: торт з печива та фруктів

Спочатку зробіть крем: покладіть у миску сметану, додайте до неї цукрову пудру та ванільну есенцію, а потім все дуже добре на швидких обертах збийте міксером до пишної та міцної піни.

Почистьте фрукти та наріжте їх: банани та ківі — кружечками, а апельсини — половинками кружечків.

Розділіть кількість печива на 3 рівні частини. Тепер занурюйте кожне та викладайте перший шар на пласку поверхню зручного посуду або на дошку. Це може бути, наприклад, 12 штук: 3 рядки по 4 штуки у кожному.

1/3 частини крему розподіліть рівним шаром на першому пласті печива.

Потім зверху рівними рядками покладіть кружечки бананів, а поверх них — знову шар змоченого у молоці печива, який також вкрийте кремом.

Далі все повторіть ще 1 раз, після чого поверх останнього шару крему розкладіть декор з бананів, ківі та апельсинів так, як на фото або так, як вам забажається. Змастіть фрукти розтопленим желатином.

Відправте торт у холодильник не менше ніж на 1 годину.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.