Справжня Рапунцель: дівчинка народилася з шикарним волоссям (ФОТО)

У Болгарії народилася дівчинка з густим волоссям. Рідна сестричка називає її Рапунцель.

Дитина тільки з’явилася  на світ, а вже зачарувала і маму, і медиків. Дівчинка на ім’я Габріела народилася з дуже густим волоссям.

Ребенок с густыми волосами
Дитина з густим волоссям

Деніца, мама дівчинки, розповідає, що лікарі були в шоці. Вони вперше бачили новонароджену дитину з такою шевелюрою. У жінки є старша дочка Івона, яка дуже любить мультфільм «Рапунцель». Вона хотіла сестричку, щоб гратися з її волоссям.

Сестрички
сестрички

Дитяча мрія збулася. Габріелу часто порівнюють з героїнею мультика.

 ""

Мама унікальної дівчинки доглядає за волоссям дитини тільки за допомогою дорогих засобів. Жінка каже: «Ми використовуємо тільки якісну і безпечну косметику. Я купую дитячий шампунь набагато частіше, ніж інші мами».

 ""

 ""

Габріела ще зовсім дитина, але дівчинка знає, що вона дуже красива. Вона не соромиться, коли її розглядають на вулиці. Малятко дуже позитивне і з радістю посміхається усім перехожим.

Популярне

Схожі статті

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?