“Настя, зупинись худнути “: чому шанувальники просять Каменських перестати скидати кілограми

Настя Каменських уже кілька років веде активну боротьбу із зайвими кілограмами, а результатами ділиться у своїх соціальних мережах. Під однією з таких публікацій шанувальники співачки попросили Настю зупинитися скидати вагу.

Українська співачка Настя Каменських завжди відрізнялася пишною кучерявою зачіскою, дзвінким голосом і апетитними формами.

Але в 2016 році виконавиця вирішила, що почуває себе некомфортно у своєму тілі і стала на шлях боротьби із зайвими кілограмами. Дівчина навіть вела свій фітнес-блог у соціальних мережах разом з професійним тренером.

За допомогою виснажливих тренувань і правильного харчування Настя схудла на 20 кілограмів і стала виглядати ще привабливіше і навіть трохи молодше. Іноді дівчина дозволяла собі влаштовувати розвантажувальні дні.

Звичка їсти тільки правильну їжу за визначеним графіком та спорт залишилася разом з артисткою навіть після досягнення бажаної цифри на вагах. Але такий результат припав до душі не всім шанувальникам артистки.

Під однією з фотографій, якою поділилася Каменських в мережі Instagram, шанувальники попросили дівчину перестати скидати вагу.

Снимок из Instagram Насти Каменских
Знімок з Instagram Насті Каменських

За словами підписників Насті, худнучи, вона стає схожою на всіх і перестає бути особливою. Сама ж співачка ніяк не відповіла на такі коментарі.

Під своєю публікацією вона закликала любити себе і починати свій день саме з любові.

“Почніть новий день з любові до себе. Адже людина здатна сповна полюбити навколишній світ, тільки коли полюбить самого себе”, — підкреслює співачка.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.