Найшвидший у світі: яблучний пиріг без випікання готую за лічені хвилини. Правда, “улітає” він ще швидше

Приходить час, коли нам неабияк хочеться чогось смачного і разом з тим легкого у приготуванні. У такі моменти врятувати може швидкий та простий рецепт яблучного пирога без випікання.

Це ідеальний варіант для тих, хто хоче насолодитися смаком свіжих яблук і випічки, не витрачаючи багато часу на приготування. Сьогодні ми поділимося з вами рецептом цього легкого та неймовірно смачного десерту від кулінарного блогера. Готуйтеся до нового відкриття у своєму кулінарному досвіді та насолоджуйтеся простотою та смаком цього яблучного пирога без випікання.

Для формування десерту візьміть прямокутну форму з бортами розміром 22 на 26 см, застеленого пергаментом.

Інгредієнти

  • Яблука близько 2 кг
  • Цукор на ваш смак
  • Вода 150 мл
  • Вершки від 33% 500 мл
  • Цукрова пудра 4 столові ложки
  • Лимонне желе 2 пачки
  • Печиво прямокутне
  • Какао для посипання

Приготування

Яблучний пиріг без випікання

Спочатку приготуйте яблука. Після того як відчистите їх від шкірки, натріть на середній терці та покладіть разом з цукром у сковорідку. Поставте сковорідку на вогонь й, помішуючи, доведіть їх до м’якого стану. Влийте воду, а тоді тушкуйте до поки яблука не набудуть красивого жовтого кольору. Всипте лимонне желе та добре перемішайте й розплавте його. Зніміть після того з плити та залиште охолоджуватися.

Тепер приготуйте крем. Для цього у планетарному міксері збивайте до певного загущення вершки з цукровою пудрою, а потім, не припиняючи збивання, всипте загущувач. Через 2 хвилини ваш крем готовий.

Далі залишилось зібрати пиріг. На дно форми розкладіть печиво щільно один до одного. Вкрийте його половиною яблучної маси.

Розкладіть так само другий шар печива й рештою яблук накрийте, а потім зверху — третій шар печива, на який нанесіть весь крем. Розрівняйте поверхню та посипте рівномірно його какао.

Поставте пиріг у холодильник на 3 години, потім частуйте ним своїх їдоків.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.