74-річний Іван Попович, розлучившись з однією дружиною, відразу ж одружився з іншою: впорався за 1 день

Коли Іван Попович розповідає історію про розлучення та одруження в один і той же день, його називають вигадником. Але 74-річний артист запевняє, що все саме так і сталося.

Уперше Іван Попович розлучився з дружиною через квартирне питання. У пари була чудова квартира у Львові. Але талановитого співака всіляко намагалися переманити до столиці.

Він відхрещувався, мовляв, тут йому ніде музику писати. То перший секретар міському виділив житло для артиста. Треба було обрати одну з трьох пропонованих квартир. До Києва приїхала дружина Поповича, але місто їй страшенно не сподобалося, бо тут усі “москалі”.

Іван Попович розлучився й одружився в один день

Іван не став силувати Оксану. Залишив молодичці львівську квартиру й приїхав, щоб розлучитися. Коли вони прийшли до рацсу, Попович побачив дівчину, з якою разом навчалися у консерваторії.

Він пояснив Наталці, що дружина не хоче їхати з ним до Києва, то змушений розлучитися. А ще сповістив, що прийде до неї знову, щоб одружитися. Допоки Оксана заповнювала заяву, Іван зі старою знайомою почали пити шампанське.

Іван Попович розлучився й одружився в один день

Він поцікавився, до якої години працює Наталка, бо, можливо, прийде ще й розписуватися. Колежанка назвала його аферистом. А молодик і справді пішов на роботу до Марічки й наказав збиратися і йти розписуватися.

Дівчина відказала, що він одружений, а Попович запевнив – щойно розлучився. Вони хутенько прийшли до Наталки й оформили шлюб. Іван поспішав, оскільки приїхав із Києва на гастролі й мав повертатися до столиці автобусом разом з артистами.

Тепер знаменитий чоловік дякує Богу, що має таку надійну подругу, яка витримала всі його артистичні заморочки. Невдовзі вони відзначатимуть 40 років із дня весілля.

Популярне

Схожі статті

Для цих рибних котлет і свіжу рибу купляти не треба: беру 1 склянку рису та 3 банки консервованої сардини

Котлети з консервованої сардини та рису, це простий і смачний спосіб приготувати ситну страву з доступних інгредієнтів. Вони підходять як для повсякденного обіду, так і для святкового столу.

Кекс зі стиглих бананів: з цим рецептом я перестала купляти магазинні булки. На аромат збігся весь підʼїзд

Банановий кекс – це чудовий спосіб використати стиглі банани та приготувати смачний домашній десерт. Простий у приготуванні, цей кекс стане улюбленим у вашій родині та ідеально доповнить чаювання.

Після цієї вечері чоловік зробив пропозицію руки та серця друге: запечені курячі крильця в пікантній глазурі

Курячі крильця в томатно-медовій глазурі – це страва, яка вразить ваші смакові рецептори своїм насиченим смаком і ароматом. Вони підходять як для повсякденного вечері, так і для святкового столу.