Дан Балан готується стати батьком: співак розповів, як ладнає з дітьми, і показав фото

Молдавський співак поділився яскравими фотографіями, на яких він з посмішкою позує з дітьми.

Особисте життя Дана Балана зараз цікавить багатьох його шанувальників не менше, ніж творчість співака. А все через чутки про можливий роман артиста з його колегою по шоу “Голос країни” Тіною Кароль. Багато фанатів вважають їх неймовірно гарною парою і щиро переживають за їхні стосунки.

Самі ж виконавці ніяк не коментують свої почуття, а залишають поле для припущень і фантазій своїх шанувальників. Про особисте життя Дана Балана взагалі практичні нічого не відомо. Він ретельно приховує минулі відносини.

Проте, 41-річний співак дуже любить дітей і мріє стати батьком. Такий висновок роблять його фанатки, виходячи з відео і фотографій, якими ділиться з ними Дан у своїх соціальних мережах. У артиста є два племінника, з якими він обожнює проводити час.

Також Балан дуже добре ладнає з молодшим поколінням. У своєму особистому блозі він поділився фотографіями з дитячого табору, в якому знімав кліп. Над новим відео працювали минулим літом, але співак досі з трепетом і теплом згадує ті дні.

Дан Балан с детьми
Дан Балан з дітьми

За словами Дана, під час зйомок він повернувся в дитинство. Його оточували талановиті і харизматичні хлопчики й дівчатка, тому кадри вийшли просто магічними.

“Спасибі, дорогі, за участь в зйомках … ВИ НАЙКРАЩІ!!! Уже скучаю за вами!!!” — написав тоді Балан.

Дан Балан с детьми
Дан Балан з дітьми

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.