facebook

Закрутила голову Максиму, але не змогла змагатися з самою Пугачовою: як виглядає колишня Галкіна і хто вона

До стосунків зі співачкою Аллою Пугачовою шоумен Максим Галкін мав чимало романів. Цікаво, що всі колишні жінки коміка – молоді і привабливі персони.

Максим Галкін і Алла Пугачова разом вже понад 20 років та вони досі являються однією з найбільш обговорюваних пар шоу-бізнесу. Коли закохані офіційно зареєстрували шлюб, Галкіну було 35 років, а Пугачовій – 62. Про колишніх чоловіків Алли Борисівни всім відомо. Артистка до Галкіна мала 4 офіційних шлюби і велику кількість інтрижок з чоловіками. А ось про колишніх жінок Галкіна ніхто й не знає. Це не дивно, адже комік почав стосунки з Пугачовою, коли йому було всього 25 років. Та все ж, інші жінки в житті Максима були.

Як виглядають жінки Галкіна, які були до Пугачової

Першим коханням коміка була його однокласниця на ім’я Юлія Бусиль. Вони сиділи за одною партою і зустрічалися кілька років. Та це було дитяче кохання і в щось серйозніше ці стосунки не переросли.

А ось свої перші серйозні стосунки шоумен почав будувати у 2000-му році з телеведучою Анастасією Чорнобровіною. Офіційно вони не оголошували себе парою, та відомо, що Галкін довго добивався серце дівчини і задарював її коштовними подарунками.

Як виглядає колишня Галкіна анастасія Чорнобровіна
Як виглядає колишня Галкіна Анастасія Чорнобровіна

Папараці навіть підловили якось Галкіна і Чорнобровіна за поцілунком в ресторані а згодом почали ширитися чутки, що вони збираються одружитися.

Та цей союз неочікувано розпався. Чорнобровіна в інтерв’ю зізнавалася, що Галкін – прекрасна людина, але не герой її роману.

Як виглядає колишня Галкіна Анастасія Чорнобровіна
Як виглядає колишня Галкіна Анастасія Чорнобровіна

Варто відзначити, що на той час Максим Галкін вже спілкувався з Аллою Пугачовою. Ходять чутки, що шоумен розійшовся з Чорнобровіною не без участі Пугачової. Начебто Алла Борисівна особисто поспілкувалася з дівчиною, після чого вона пішла від Галкіна. Та чи дійсно це правда, не відомо.

Варто відзначити, що Галкіну неодноразово приписували романи з молодими красунями, коли він вже був у стосунках з Примадонною. Та жодного підтвердження цим чуткам не було.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.