Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.

Нещодавно Тіна поділилася цією мрією зі своїми шанувальниками, висловивши давнє бажання спробувати себе у колективному виконанні музики. Це викликало хвилю обговорень серед фанів, адже уявити, як склалася б кар’єра Тіни у разі втілення цієї мрії, важко.

Мрія про жіночий ансамбль та шлях до сольного Олімпу

Ще на початку свого творчого шляху Тіна намагалася знайти своє місце в музичному світі через участь у жіночому ансамблі. Проте, на той час доля не склалася так, як Кароль планувала, і вона була відхилена найкрутішим гуртом, з якими сподівалася знайти спільну мову.

Сталося це тоді, коли дівчині виповнилося 18 років. І хоча відбір у гурт вона пройшла, через відсутність досвіду колективного співу, погане фізичне самопочуття (співачка застудила горло) їй все ж таки відмовили. Прослухавши пісню “Чом ти не прийшов”, відбірна комісія заявила, що “все дуже погано”.

За словами Тіни Кароль то була її найбільша поразка на початку музичної кар’єри.

Не зважаючи на ці перешкоди, Тіна не зневірилася. Вона вирішила подолати труднощі своєї молодості та віддатися сольній кар’єрі з ще більшим запалом і наполегливістю. І вона досягла вражаючих висот, ставши однією з найвизначніших постатей української музичної індустрії.

Тіна Кароль розповіла про своє давнє бажання співати у жіночому ансамблі

Сьогодні Тіна Кароль – це не лише сольна співачка, а й зірка, яка здатна вражати своїм голосом у будь-якому форматі. Її колаборації з такими гуртами, як “Бумбокс”, “KAZKA” та іншими, свідчать про її універсальність та готовність до експериментів.

Таким чином, хоча шлях Тіни Кароль до сольного Олімпу міг бути інший у випадку, якби здійснилася її мрія про участь у жіночому ансамблі, однак вона стала символом наполегливості, таланту та відданості музиці, який і надалі залишається в серцях її прихильників.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.