Мама плакала, а дитина сміялася: дівчинці поставили слуховий апарат (ВІДЕО)

Молода мама в соціальних мережах поділилася зворушливим відео, де її дитина вперше чує голос старшої сестри.

Мама двох дітей поділилася зворушливим і чутливим відео в Інтернеті. Її маленькій дочці поставили слуховий апарат. Малятко вперше чує голос рідної старшої сестрички.

Дівчинка народилася недоношеною. Буквально через сім днів медики виявили у неї проблеми з кишечником і шлунком. Маленьку довелося лікувати препаратами. Від великої кількості антибіотиків дитина стала погано чути. Через це батьки вирішили купити слуховий апарат.

Жінка розповідає: «Вона реагувала на більшість звуків, тому ми подумали, що вона чує досить добре. Після того, що я сьогодні побачила, все виявилося не так добре, як я думала».

Девочке поставили слуховой аппарат
Дівчинці поставили слуховий апарат

Старша дівчинка повторювала тільки два слова: «Маленька сестричка». Дитина спочатку дуже здивовано дивилася, а потім почала голосно сміятися.

Жінка посміхалася крізь сльози. Вона ще не чула, щоб її маленька дитина так дзвінко сміялася. Вона ще не бачила доньку такою веселою і усміхненою. Це справжнє щастя, коли діти не хворіють.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.