facebook

Складно у це повірити: як зараз виглядає 61-річна Феріде з серіалу “Корольок – пташка співоча” (ФОТО)

Свого часу "Королек - пташка співоча" користувався величезною популярністю, глядачі не могли відірватися від екранів. Сьогодні ми розповімо, як змінилася актриса, яка зіграла головну героїню Феріде.

Турецький серіал “Корольок – пташка співоча” з’явився на екранах ще 1986 року і майже одразу полюбився мільйонам телеглядачів. Багатьох приваблювала головна героїня Феріде, вона випромінювала силу і незалежність, а її сміливість надихала.

Айдан Шенер народилася у звичайній турецькій сім’ї, і незабаром всі оточуючі почали помічати, що дівчинка дуже красива. Це визначило її як майбутню модель. Зіркова доля була гарантована Айдан ще в дитинстві, коли вона виграла конкурс краси “Міс Туреччина”, а в 1981 посіла призове місце на міжнародному конкурсі “Міс Світу”, де представляла свою країну.

Вперше в кіно вона з’явилася 1983 року в серіалі “Маленький начальник”. Потрапити в цю роботу їй допомогли талант і приваблива зовнішність, які помітили кінорежисери та запропонували їй приєднатися до проєкту. Це стало для неї хорошим поштовхом і стартом кінокар’єри. Але все ж по-справжньому велику популярність їй приніс “Королек – пташка співоча”.

Айдан Шенер показала, як змінилася
Айдан Шенер показала, як змінилася

Останнім часом модель стала з’являтися на великих екранах набагато рідше, ніж раніше, але все ж продовжує грати в театрі навіть великі ролі. Останньою її великою роботою, яку можна відзначити, були зйомки в 2017 серіалі “Деніз у моєму серці” в ролі Західе Огуз.

З 2016 року Айдан активно займається благодійністю. Також вона веде свої сторінки в соціальних мережах, де періодично публікує нові пости. Серед них трапляються фотографії в спідницях, купальниках і коротких шортах. Це викликає неабиякий інтерес і здивування серед фанатів, адже в 61 жінка має приголомшливий вигляд.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?