Реальна дружина і син Дана Балана: що співак приховував від публіки

Дан Балан всіляко приховує усі подробиці свого особистого життя, але все ж деякі деталі з його минулого вдалося дізнатися — співак був одружений і у нього є син.

Дан Балан відомий своєю скритністю і загадковістю, особливо, якщо справа стосується його особистого життя. Можливо, саме тому ні він, ні Тіна Кароль ніяк не коментують чутки про роман між ними.

До сих пір в пресі практично немає інформації про колишніх дівчат співака. Але складно повірити, що за 41 рік такий симпатичний і харизматичний чоловік жодного разу не був у відносинах.

Тим не менш, деякі факти з’ясувати вдалося. Балану приписують інтрижки зі співачкою Вірою Брежнєвою, з якою вони навіть записували спільну пісню і з танцівницею Вардою Мартиросян.

Але найцікавіше, що загадковий Дан був одружений і в шлюбі у нього навіть народився син. Його дружиною була дівчина на ім’я Елла Крупеніна. Пара була разом близько п’яти років, з 2004 по 2009 рік. Тоді артист тільки починав сольну кар’єру і його популярність стрімко росла.

Подейкують, що причиною розлучення стали постійні ревнощі Елли, якій було складно змиритися з популярністю чоловіка і наявністю армії прихильниць.

У Дана і Елли народився син Алан. Балан ретельно приховує всі подробиці свого особистого життя, тому невідомо достеменно, які відносини він зараз підтримує зі своїм спадкоємцем і його мамою.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.