Ольга Сумська та Руслана Писанка похвалилися своїми купальниками в Криму (ФОТО)

Актриса Ольга Сумська поділилася архівними фотографіями з кінофестивалю "Алые паруса", який проходив у 2001 році в Криму.

Українська актриса Ольга Сумська вирішила поностальгувати і поділитися архівними фотознімками у своїх соціальних мережах.

У своєму Instagram вона показала підписникам справжній скарб для історії українського кінематографу — архівні знімки з кінофестивалю “Алые паруса” 2001 року, який проводився в таборі “Артек”.

На яскравих кадрах справжні зірки українського кіно радісно позують в купальниках в морі і на пляжі.

Фото с Instagram Ольги Сумской
Фото з Instagram Ольги Сумської

На фестиваль в 2001 році з України вирушила делегація в обличчі Ольги Сумської, її чоловіка Віталія Борисюка, Володимира Горянського, Руслани Писанки, Ади Роговцевої, Раїси Недашківської, Івана Гаврилюк та Антоніни Паперної — старшої дочки Ольги Сумської.

Фото с Instagram Ольги Сумской
Фото з Instagram Ольги Сумської

“Згадаймо світлі, мирні часи … Міжнародний кінофестиваль “Алые паруса”, рідний Артек, липень 2001 року. Українська делегація у повному складі біля Чорного моря. Уміємо відпочивати”, — підписала свою публікацію Роксолана вітчизняного кіно.

Підписники Ольги були у захваті від таких рідкісних архівних знімків і залишили під постом сотні позитивних коментарів.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.