facebook

Ротару показала архівне фото своїх батьків: юна Софія між мамою й татом — назавжди найрідніші та найближчі

Софія Ротару завжди вражає своїх шанувальників не лише талантом, а й глибокою людяністю. Її зворушливі фотографії разом із батьками служать своєрідним нагадуванням про важливість родинних цінностей.

Легендарна українська співачка Софія Ротару нещодавно вразила своїх прихильників та шанувальників, опублікувавши рідкісні фотографії, на яких вона зображена разом зі своїми батьками. Ці чарівні знімки, які вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі, розчулили багатьох шанувальників та нагадали про невичерпну мудрість, яка полягає в вічній пам’яті про самих рідних.

На цій світлині молода Софія Ротару посміхається, розташувавшись між мамою й татом. У цій сердечній фотографії відчувається тепло і любов, що виходить із глибини родинних взаємин.

Її співачка показала своїм поціновувачам з нагоди Дня народження  матусі, Олександри Іванівни, якій би зараз виповнилося 104 роки.

Мама й тато, Михайло Федорович, були сільськими працьовитими людьми. Такими ростили й своїх 6 дітей. Але окрім роботи привчали їх до музики та співу. У батька був красивий голос і тому разом з дітьми любив співати таким собі домашнім хором. До речі саме він рано розгледів талант Софії та сприяв його розвитку. Донька навчалась грати на баяні та домрі, співала у церковному хорі, брала участь у художній самодіяльності школи.

Не дивно, що на питання, коли Софія Михайлівна відчула вперше в собі музику, виконавиця відповіла, що вона відчувала її з народження, бо у такому середовищі, яким вона була оточена завдяки батькам, інакше й бути не могло.

Отже, ці рідкісні фотографії стали не лише джерелом ностальгії для фанатів Софії Ротару, а й нагадали про важливість сімейних зв’язків та подяку за те, що нам була надана можливість народитися у таких відданих та люблячих родинах.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?