facebook

Перетнули півсторічний рубіж: як виглядають Сашко Пономарьов, Олексій Суханов, Наталія Єгорова у 50 років

Коли тобі 20 років, 50-річчя видається глибокою старістю. Та Олександр Пономарьов, Олексій Суханов, Наталія Єгорова доводять – у 50 життя лише починається.

Наталія Єгорова

Свій півстолітній ювілей модель зустріла 26 лютого в абсолютно оновленому статусі. Жінка встигла розлучитися з чоловіком Віталієм Кличком, розв’язати з колишнім усі майнові питання.

Як виглядають Сашко Пономарьов, Олексій Суханов, Наталія Єгорова у 50 років

Тепер живе у своє задоволення, катаючись по всьому світу. Час від часу зустрічається з трьома дорослими дітьми. Єгорова повернула собі дівоче прізвище й насолоджується життям на повну котушку. Навіть не соромиться показувати обличчя без краплі мейкапу.

Олександр Пономарьов

50-річчя співак відзначив ще торік у серпні. Та йти на пенсію не збирається. Навпаки, оскільки Пономарьов тримає своє особисте життя під великим секретом, довкола розповсюджуються чутки різного штибу.

Як виглядають Сашко Пономарьов, Олексій Суханов, Наталія Єгорова у 50 років

Так, подейкують, що 50-річний чоловік збирається стати батьком учетверте чи вже, можливо, навіть став. Начебто немовлятко Олександру подарувала кохана, яку він ретельно приховує від широкого загалу, – Марія Яремчук. Можливо, артисту було б доцільно виступити з відповідною заявою, щоб підтвердити чи спростувати ці чутки.

Олексій Суханов

Телеведучий перейшов у розряд 50-річних 4 січня. Замолоду Олексій закінчив торговий технікум, але з дитинства марив телебаченням, тож став ведучим в рідному Івановому. Згодом спромігся пробитися на ТБ москви.

Як виглядають Сашко Пономарьов, Олексій Суханов, Наталія Єгорова у 50 років

Дружина й батьки ведучого залишилися жити у рф, а сам Суханов вивчив українську мову й отримав українське громадянство, тож про повернення на батьківщину навіть не мріє. Мешкає у Києві й нікуди втікати не збирається.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?