Як виглядають батьки Alyona Alyona: зробили сюрприз бронзовій призерці “Євробачення”, а вона й не чекала

Alyona Alyona після тріумфального виступу на "Євробаченні 2024" повернулася до України. На київському вокзалі реперку не очікувано разом із друзями зустріли й тато з мамою.

Дует Alyona Alyona та Jerry Heil справив на європейську публіку дуже сильне враження. Дівчата співали про Діву Марію та Матір Терезу, насправді ж глядачі пісенного конкурсу побачили стражденну українську жінку.

Розважливі розпізнали у картинці на сцені й воду з підірваного Каховського водосховища, і розряди ракет, що летять на мирні будинки українців, і багато інших асоціацій. Звісно, подібне не змогло залишити байдужим нікого. Тож дівчата замкнули трійку лідерів, здобувши почесне 3 місце.

Alyona Alyona показала, як виглядають її мама й тато

Реперка повернулася до Києва. Вже на залізничному вокзалі на Alyona Alyona очікував приємний сюрприз. Першими, кого побачила артистка, ступивши з вагона на рідну землю, виявилися її батьки.

Дівчина не очікувала подібного, тож не могла стримати сліз, обіймаючи найрідніших людей. Тато так розхвилювався, що забув вручити доньці букет жовто-блакитних квітів, який тримав у руках.

Чоловік з легкою сивиною на скронях. Мама взагалі у хусточці, бо було не дуже тепло, хоч на дворі й середина травня. Зіркова доня на радощах аж заплигала на місці. Та навіть у такий щемкий момент не забула про свою важливу місію.

На Alyona Alyona була футболка з написом “Free Azovstal Defenders”. У такому одязі під час гранд-фіналу перебувала вся група підтримки українського дуету, навмисно порушуючи правило про аполітичність конкурсу.

Реперка не забула нагадати, що вони з Jerry Heil збирають кошти на відбудову зруйнованої окупантами школи. Навіть тримала в руках символічний ключ від навчального закладу. Напарниця реперки до Києва не повернулася. Подалася до Канн, де у співачки заплановано виступ.

Популярне

Схожі статті

Додайте цей інгредієнт у тісто, коли смажите пиріжки: вийде хрустка скоринка ззовні, а всередині – як пух

Смажені пиріжки — це класика української кухні, яка асоціюється з домашнім затишком та незабутнім ароматом. Але існує один секрет, який робить ці пиріжки по-справжньому особливими.

Олександр Терен відверто розповів, як обирав дівчину на шоу “Холостяк-13”: від неї у нього пітніють руки

Новий "Холостяк" країни Олександр Терен поділився з шанувальниками своїми враженнями від участі в проєкті та як саме він обирав "ту саму" дівчину.

Тепер 24-річна Катя Полтавська просинається поруч з 40-річним: Володимир Остапчук перетнув рубіж “старості”

27 вересня відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук святкує свій 40-й день народження. 24-річна дружина іменинника показала, як привітала його.