facebook

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

Lama

Наталя Дзеньків нині переживає другий етап популярності. А був час, що безслідно зникла з радарів фоловерів, не співала і не з’являлася на широкий загал. З’ясувалося, що в житті артистки відбулися кардинальні зміни.

Обранець набагато молодший за Ламу, Надію Матвєєву, Дашу Астаф’єву

З чоловіком розлучилася. Натомість знайшла іншого, який на 18 років молодший. Лише поряд із Ромою Лама відчула себе щасливою. Вони оселилися посеред лісу з купою собак. Врешті 48-річна співачка здобула таку довгоочікувану гармонію, що навіть захотілося заспівати знову.

Надія Матвєєва

55-річна телеведуча переплюнула колегу ще на 2 роки. Її бойфренд на 20 років молодший за жінку. Вони познайомилися через спільних знайомих ще до початку великої війни. Надя ретельно приховує молодика від публіки.

Обранець набагато молодший за Ламу, Надію Матвєєву, Дашу Астаф’єву

Напевно, довго не зізнавалася, що закохана й щаслива, ще й через маму, яка категорично не сприйняла нове захоплення доньки. Вони навіть деякий час не розмовляли. Надія й сама розуміла безперспективність справи. А потім перестала зважати на осуд і вирішила просто насолоджуватися щастям поряд із коханим чоловіком.

Даша Астаф’єва

Свого колишнього обранця Артема Кіма ведуча від загалу не ховала. Та 5-річний роман закінчився у 2021 році. Згодом Даша сповістила, що її серце не вільне, але обличчя бойфренда так і не показала.

Обранець набагато молодший за Ламу, Надію Матвєєву, Дашу Астаф’єву

А все через те, що молодик на 10 років молодший за 38-річну зірку “Плейбоя”. Звісно, родичі чоловіка були не у захваті від подібних стосунків. Та закохані на це не зважають. Разом ведуть бізнес, відпочивають й ніжно турбуються один про одного.

Популярне

Схожі статті

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.