“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.

Нещодавно у Швеції відбувся щорічний міжнародний конкурс Євробачення. В цьому році Україну на конкурсі представляли молоді артистки Alyona Alyona і Jerry Heil. Виконавиці гідно виступили на Євробаченні і вразили Європу сильною піснею “Teresa & Maria”, а також неймовірним номер, який був сповнений сенсів. Alyona Alyona і Jerry Heil зайняли третє місце у рейтинговій таблиці, набравши 453 бали.

Jerry Heil зізналася, що на Євробаченні замість Teresa Maria мала бути інша пісня
Alyona Alyona і Jerry Heil представляли Україну на Євробаченні 2024

На днях українська співачка Ірина Білик прокоментувала  виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробачені в ефірі “Нашого радіо”. Співачка зізналася, що їй дуже сподобалась пісня та сам виступ дівчат. При цьому Білик зазначила, що було дуже помітно, що Alyona Alyona і Jerry Heil хвилюються.

Та не все у номері представниць від України на Євробаченні сподобалось Білик. Так, Ірина зазначила, що вбрання дівчат було не дуже вдалим і якби вона була їхньою стилісткою, то зробила образи більш відкритими і “обтягнула б і ту, й іншу”.

Я б хотіла, щоб були більш відкриті костюми. Нехай би вони показали свої ніжки

, – сказала в прямому ефірі Білик.

Що відомо про стосунки та шлюб Дмитра Дікусара з відомою українською співачкою Іриною Білик
Ірина Білик розкритикувала костюми Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Варто відзначити, що сама Ірина Білик ніколи не брала участь у Євробаченні, на відміну від більшості її колег. За словами співачки, вона ніколи цього не прагнула, адже відчуває дуже сильне хвилювання на подібних конкурсах.

Нагадаємо, переможцем цьогорічного конкурсу Євробачення став виконавець зі Швейцарії Nemo з піснею “The Codе”. Артист отримав максимальну сумарну кількість балів від професійного журі та глядачів. Але варто відзначити, що кількість глядацьких голосів у переможця було менше, ніж у Alyona Alyona і Jerry Heil. Так, Nemo отримав від глядачів 255 балів, в той час як українські співачки отримали 307 балів. Та голосування професійного журі вивело представника Швейцарії на перше місце.

Популярне

Схожі статті

Майкл Дуглас відіслав дружині чарівне відео: чим Марічка Падалко вразила актора на українській телестудії

Приїзд легендарного голлівудського актора Майкла Дугласа до Києва викликав великий ажіотаж і нікого не залишив байдужим. Особлива честь супроводжувати його та взяти інтерв'ю випала Марічці Падалко.

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.