facebook

Караоке на майдані в США. Ігор Кондратюк в черговий раз поїхав до Америки: збирає гроші чи відвідує доньку?

Телешоу "Караоке на майдані" давно стало культовим в українському телеефірі. Але відомий телеведучий Ігор Кондратюк знову поїхав з ним у турне до США, залишаючи глядачів розмірковувати про це.

Починаючи з 1999 року, “Караоке на майдані” стало невіддільною частиною вихідних мільйонів українців. Простий, але захватний формат шоу дозволяв будь-якому перехожому взяти участь і продемонструвати свої вокальні здібності. Під керівництвом Ігоря Кондратюка, програма здобула величезну популярність і стала платформою для багатьох талановитих виконавців.

Ігор Кондратюк завжди був не тільки ведучим, але й талановитим продюсером та активістом. Його багатогранність і активна життєва позиція роблять його яскравою особистістю на українській медійній сцені. Він відомий своїми благодійними проєктами та волонтерською діяльністю, що лише підвищує його авторитет серед шанувальників.

Турне до США: нові горизонти?

Не вперше Ігор Кондратюк їде з “Караоке” до США. Так, у листопаді минулого року Ігор Васильйович повідомляв про свою аналогічну поїздку, але тоді ж сам й визнав, що збір грошей для потреб військових, що зазнали поранення, був на дуже низькому рівні. Тому не дивно, що фоловери зацікавились, що ж заставило продюсера здійснити поїздку знову. Всім відомо, що його донька Поліна мешкає та вчиться за океаном, здобуваючи професію спеціаліста з космічних систем. Тому є логічними припущеннями з боку користувачів, що батько поєднує професійну мету з особистою —  відвідуванням дівчини. Однак конкретних підтверджень цьому немає, адже Кондратюк завжди активно підтримував благодійні ініціативи та співпрацював з українською діаспорою в Америці.

Водночас не варто виключати можливість, що головною причиною поїздки Ігоря є сімейні справи. Візити до неї можуть демонструвати його відданість родині. Бути поруч із близькими – це важливий аспект життя, який Кондратюк цінує не менше, ніж свою професійну діяльність.

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.