facebook

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.

Валерія Крук

Телеведуча зізналася, що соромиться називати свій вік уголос. Натомість не соромиться робити відверті знімки на пляжі чи деінде. Валерія хоч і має вже дорослу 21-річну доньку Софію, продовжує вбиратися у короткі обтислі сукні.

Зірки у 45 років виглядають, неначе їм 25

В Інтернеті купа світлин красуні не лише в купальнику, але й топлес, а ще в рушнику та інших провокативних речах. Рік, в якому жінка відзначила 45-річчя, минув для Крук хоч і складно, зате цікаво. Неодноразова королева краси не збирається зупинятися.

Монро

Відома блогерка хоча й народилася хлопчиком, але дасть фору багатьом дівчаткам. Попри те, що нині триває трансгендерний перехід у стан жінки, Монро завітала до ТЦК і підтвердила військовий квиток. Якби ми не знали, що знаменитості 45 років, то ніколи б не повірили, що не 25, настільки свіжо вона виглядає.

Зірки у 45 років виглядають, неначе їм 25

Оля Полякова

Співачка довгий час не зізнавалася, скільки їй років – зменшувала на п’ятірочку. Та Вікіпедія невблаганна, і всі дізналися, скільки зірці насправді. Останнім часом співачка активно просуває в шоубіз свою 19-річну доньку Машу.

Зірки у 45 років виглядають, неначе їм 25

Задля цього частенько влаштовують спільні фотосети. Так от, на світлинах не відрізниш, де мама, а де донька, наскільки Оля виглядає моложаво. Якщо поглянути на матусю Полякової, то відразу стає зрозумілий секрет молодості артистки – ідеальна генетика.

Лілія Подкопаєва

Займаючись гімнастикою на професійному рівні, олімпійська чемпіонка звикла робити все на найвищому рівні. Ось і за зовнішністю у свої 45 років доглядає так, що більш ніж 25 Лілії не даси. І це при тому, що виростила трьох дітей, двох з яких народила самотужки.

Зірки у 45 років виглядають, неначе їм 25

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.