“Я став батьком”: Волошин після розлучення з Трінчер обзавівся нащадком. Фоловери почали “розслідування”

Олександр Волошин приголомшив публіку новиною про те, що втретє став батьком. З нагоди цієї події блогер опублікував цікаві кадри у своєму фотоблозі.

Український блогер та колишній чоловік співачки Анни Трінчер, Олександр Волошин, повідомив, що втретє став батьком. На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікував нові фото та поділився радісною подією з підписниками.

Отож, в Instagram Stories Олександр заінтригував прихильників новиною про те, що став батьком. Читачі відреагували на зізнання і почали “розслідування”. Деякі підписники припустили, що блогер, ймовірно, завів домашнього улюбленця. Згодом одна з підписниць написала, що чоловік стане хрещеним батьком.

Олександр Волошин розповів, що у нього з'явилась дитина
Олександр Волошин розповів, що у нього з’явилась дитина

Пізніше Олександр опублікував відео, де пояснив, що собаку не заводив, оскільки немає змоги доглядати за чотирилапим. Проте він підтвердив, що втретє став батьком.

Олександр Волошин розповів, що у нього з'явилась дитина
Олександр Волошин розповів, що у нього з’явилась дитина

У наступному відео Олександр пояснив, що став хрещеним батьком дитини свого кращого друга й поділився кадрами з храму, де відбувалося таїнство хрещення. Однак знімати всередині храму йому не дозволили.

Олександр Волошин розповів, що у нього з'явилась дитина
Олександр Волошин розповів, що у нього з’явилась дитина

До слова, днями Волошин показав, як допомагає українським захисникам. З початку повномасштабного вторгнення екс-чоловік Анни Трінчер займається волонтерством. Цього разу він поділився, що завдяки благодійному збору вдалося зібрати чималі кошти для підтримки ЗСУ.

“13 автомобілів сьогодні поїхали на схід! 2.000.000 грн з нашого з кумом “Лисого збору”. Скоро буде повний звіт, а поки закинув вам трохи вайбу! Не забувайте про допомогу! Якщо не ми, то хто?”, – написав Олександр Волошин.

Нагадаємо, нещодавно українська телеведуча Лілія Ребрик також похрестила наймолодшу доньку. А хрещеними батьками дитини стали Анатолій Анатоліч та Ірина Хоменко. Під час радісної події зіркова мама вперше показала обличчя маленької Аделіни.

Популярне

Схожі статті

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.