facebook

За кордоном, але в оточені жіночої краси: Потап із Чикаго порадив українцям, як пишатися своїм походженням

Знаходячись за кордоном відомий продюсер Потап намагається довести прискіпливій публіці, що він не забуває рідну неньку Україну. Проте реакція фанатів не завжди така, яку артист хотів би бачити.

Відомий український артист та продюсер Потап, який завжди знаходився у центрі уваги, вже давно проживає за межами України. Його відсутність у рідній країні викликала чимало запитань і дискусій серед шанувальників та критиків. Проте, незважаючи на це, Потап активно намагається створювати образ патріота, який не забуває своє коріння та підтримує українську культуру. Недавно Потап опублікував фото, на якому він разом із групою дівчат у традиційних українських вишиванках.

“По всьому світу українська вишиванка визнана символом національної гордості та краси. Носіть її з гордістю, відзначаючи своє почуття приналежності до великого українського народу!” – написав співак під світлиною.

Цей жест мав продемонструвати його прив’язаність до України та національної культури. Проте реакція громадськості була неоднозначною. У коментарях під відео багато користувачів висловлювали своє незадоволення та скептицизм, ставлячи питання про те, яке відношення Потап має до України, перебуваючи за кордоном.

На всі провокаційні запитання та негативні коментарі Потап вирішив не відповідати. Він продовжує ділитися своїм життям за кордоном у соціальних мережах, показуючи моменти зі своїх подорожей, роботи та особистих досягнень.

Потап показав, як проводить час в Чикаго без Каменських
Потап показав, як проводить час в Чикаго без Каменських

Потап неодноразово наголошував, що незалежно від місця перебування, він залишається вірним Україні та її культурі. Його публікації з елементами української символіки та участь у благодійних акціях на підтримку України свідчать про те, що він намагається підтримувати свою батьківщину, хоча й на відстані.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.