facebook

Щось давно не чутно: куди подівся й чим займається зараз екс-тренер “Голосу країни” і кум Горбунова Потап

Репер Потап більше не приховує своє місцезнаходження і регулярно публікує фото з країн Європи та Америки у своєму Інстаграм-блозі. Схоже, повертатися в Україну артист не поспішає.

Після початку повномасштабної війни в Україні на репера Потапа полилося багато критики та хейту. Справа в тому, що на момент повномасштабного вторгнення артист перебував в Іспанії і там він проживав перші пів року. Чоловіка називали втікачем, та все ж восени 2022 року Потап повернувся в Україну, де пробув близько року, а восени 2023-го він знову виїхав.

Потап розповів, де проживає і чи планує повертатися в Україну
Потап розповів, де проживає і чи планує повертатися в Україну

Вже за кілька місяців після повернення в Україну Потап випустив скандальну пісню “Волонтер”, через яку репера почали ще більше критикувати. До цього всього, ходили ще й чутки щодо особистого життя артиста. Так, в Мережі говорили, що Потап розлучається зі своєю дружиною Настею Каменських.

Через шквал критики Потап певний час майже не вів свій Інстаграм-блог. Та наразі він досить активний у соціальних мережах і більше не приховує того, що практично не знаходиться в Україні.

Потап розповів, де проживає і чи планує повертатися в Україну
Потап розповів, де проживає і чи планує повертатися в Україну

Так, Потап довгий час перебував у Латинській Америці. Саме там зараз розвиває кар’єру його дружина Настя Каменських, а він, як її продюсер, її супроводжує. Та Потап займається не лише кар’єрою своєї дружини, а й власною. Нещодавно репер дав концерт у Німеччині, де співав свої пісні, пісні гурту “Потап і Настя” та “MOZGI”.

А на днях Потап опублікував у своєму Інстаграм-блозі фото з аеропорту та повідомив, що направляється до Болгарії. Там артист планує зняти 2 кліпи.

Очевидно, що кар’єра Потапа в Україні пішла на спад і в нього тут практично не залишилось прихильників. Ймовірно через це репер намагається побудувати свою кар’єру за кордоном. Те ж можна сказати і про дружину Потапа Настю Каменських. Співачка ще залишається затребуваною в Україні та останнім часом вона перебуває в Латинській Америці і випускає музику саме для тієї аудиторії.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.