facebook

Позитив зрадив Надю Дорофєєву, з якою 10 років виходив на сцену: “розлучницею” стала скандальна Lida Lee

Позитив неймовірно подивував одеську публіку, коли заспівав пісню з дуету з Надею Дорофєєвою, з іншою співачкою. Lida Lee виконала жіночу партію в пісні "Дим".

Мало того, що всім стало зрозуміло: Positiff сумує за дуетом “Время и Стекло” й, напевно, почувається не дуже комфортно, коли співає один. До особи напарниці виконавця теж виникло чимало запитань, адже Lida Lee давненько не з’являлася на люди.

Positiff зрадив Дорофєєву з Lida Lee

Якщо у житті Позитива все гаразд. Він кохає Юлію Сахневич і збирається одружуватися та заводити дітей, то з його колегою все дуже й дуже кепсько. Нещодавно Lida Lee зізналася, що страждає на алкогольну залежність, але хоче цього позбутися, тому відвідує реабілітаційний центр.

Positiff зрадив Дорофєєву з Lida Lee

До того ж Лідії Скорубській довелося пережити зраду коханого. Той цинічно зауважив, що “ти зможеш все сама”. А люди, яких дівчина вважала своїми близькими друзями, назвали її “переробленим матеріалом”.

Шок був настільки сильним, що Lida Lee видалила всі пости в Інстаграмі, не виходила на сцену й взагалі не показувалася на людях. Тож концерт в Одесі й виступ у парі з Позитивом, напевно, свідчить про те, що депресія залишилася позаду, й співачка готова до нових звершень.

Positiff зрадив Дорофєєву з Lida Lee

Хоча відвідувачі концерту звернули увагу, що Ліда приховувала очі за сонцезахисними окулярами, виглядала знервованою й практично не дивилася в зал. Підписники не стали засуджувати артистку. Навпаки підтримували її, хто як міг, наговоривши купу компліментів і висловивши сподівання:

“Ви все зможете. Ви сильна”.

“Пам’ятай, що світ сповнений добрими людьми, потрібно лише знайти своїх”.

“Ти цей рівень пройдеш”.

“Це шлях, який приведе вас до кращого”.

“Як би важко не було, з прірви завжди можна вибратись”.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.