Її обрали найкрасивішою дівчинкою світу: як зараз виглядає француженка, яка в 6 років мала зовнішність Барбі

Французька дівчинка Тілан Блондо ще в 6-річному віці прославилася на всю планету. Її назвали найгарнішою дитиною у світі. У 16 років вона перемістилася на другу позицію, поступившись Лізі Соберано.

Тілан Блондо називали не лише найгарнішою дівчинкою, але й найсумнішою, бо кутики губів у неї опущені. Ангельське личко дитини не могло залишити у спокої нікого. Звісно, з такими даними дитині був прямий шлях у модельний бізнес.

У 4 рочки вона вже знімалася як фотомодель. Сам Жан-Поль Готьє високо оцінив природні дані француженки. А коли Тілан було 10 років, вибухнув скандал. Журнал Vogue через знімки юної моделі звинуватили в розбещуванні дітей.

Як виглядає найгарніша дівчинка у світі, ставши дорослою

Народилася красуня 2001 року в родині телеведучої та футболіста. Згодом мама Блондо перекваліфікувалася у дизайнерки. Стала розробляти одяг для майбутніх мам та малечі. Чимало відомих брендів змагалися, щоб перетягнути Тілан до себе.

Як виглядає найгарніша дівчинка у світі, ставши дорослою: з мамою

Тож у різні роки вона ставала обличчям Dolce& Gabbana, Chanel, Lacoste, Hugo Boss, l’oréal Paris та багатьох інших відомих брендів. Коли дитині було 12 років, вона підписала контракт із модельним агентством IMG Models, в якому й почала працювати за 3 роки.

2014-го красунечка зіграла в кіно роль Габріель. Певно, особливо режисерів не вразила, оскільки стрічка “Белль і Себастьян: пригода продовжується” поки що є єдиною у фільмографії дівчини.

Як виглядає найгарніша дівчинка у світі, ставши дорослою: з коханим

Нині Тілан Блондо вже 23 роки. Її можна побачити на червоному хіднику та в інших локаціях, де зазвичай знімаються моделі. В Інстаграмі знаменитості є чимало світлин з пляжу, де вона безсоромно демонструє свої принади в купальнику.

Вона вже 5 років поспіль має бойфренда, зазначаючи, що він зробив її найщасливішою у всьому світі й життя без нього немає сенсу.

Популярне

Схожі статті

Камалія на фоні чуток про розлучення засвітилася в обіймах молодого чоловіка: навіть з батьком познайомила

Камалія радує своєю творчістю та не звертає увагу на чутки, що виникають навколо неї. Важливо пам'ятати: інколи фотографії можуть мати зовсім інший контекст, ніж той, що ми бачимо, на перший погляд.

Знайшла старий журнал, а там рецепт, який давно шукала: медівник на дріжджах — смак безтурботного дитинства

Медівник — це один із тих смаколиків, який завжди викликає теплі спогади про дитинство. Його аромат, насичений медом та спеціями, одразу переносить у ті часи, коли життя було простим і безтурботним.

Її любив Кривошапко та Влад Яма, а вона все проміняла: де живе Тетяна Денисова після втечі з України

Тетяна Денисова, колись улюблена багатьма українцями хореографка, зараз живе далеко від своєї Батьківщини й, здається, зовсім не має наміру згадувати про неї.