facebook

Світське життя: окрема палата та постійний нагляд медиків. Катерина Осадча раптово потрапила у лікарню

Катерина Осадча, знана телеведуча колись популярної програми, несподівано опинилася в лікарні, що стало справжньою несподіванкою для її численних шанувальників.

Завжди енергійна і життєрадісна, цього разу вона показала себе у зовсім нетипових обставинах.

Зірки теж хворіють

Катерина не розповідає подробиць щодо свого захворювання, що породжує численні чутки та припущення. На фотографіях з лікарняної палати, які Осадча опублікувала в соціальних мережах, видно, що її розмістили в окремій кімнаті. Хоча палата і виглядає затишною, атмосфера свідчить про серйозність ситуації.

Постійний нагляд медиків, які уважно стежать за її станом, додає ще більшої ваги ситуації. А її слова подяки медичному персоналу і “всім, хто турбувався, лікував та переживав” свідчать про те, що це не був несуттєвий випадок в її житті. Щобільше, для людини, яка за словами Осадчої, попала на лікарняне ліжко лише вдруге в житті, це щось неймовірне.

Навіть попри відвідування чоловіка та дитини, настрою Катерині це сильно додавало. На знімках можна побачити, як родина намагається підбадьорити її, проте хвилювання та тривога читаються в їхніх очах.

Катерина Осадча завжди вміла тримати обличчя перед публікою, але зараз здається, що їй важко приховати свою вразливість. Шанувальники та друзі висловлюють підтримку в коментарях та побажання швидкого одужання. Серед них, зрозуміло, Юрій Горбунов, а також Алла Мазур, Юлія Саніна та інші відомі особи.

Але сама ведуча поки що не дала жодних коментарів, окрім того, що згадала про температуру й безсонні ночі, та зробила для себе важливий висновок:

“Стежте за своїм станом, своїм здоров’ям, не нехтуйте зайвий раз звернутися до лікаря”.

Ця ситуація вкотре нагадує, що навіть зірки, яких ми звикли бачити на екранах, є такими ж людьми, як і всі інші. Вони також можуть хворіти, переживати труднощі та потребувати підтримки. Сподіваємося, що Катерина вже повернулась до свого звичного ритму життя, а ця ситуація залишиться лише неприємним спогадом.

Популярне

Схожі статті

“Оце так пристрасті!”: Христина Соловій всілася на підлогу й поцілувалася з набагато молодшим парубком

Схоже, Христина Соловій знову втрапила в скандал. Ще не втихли пристрасті з приводу вживання ненормативної лексики під час концерту, як з'явився новий привід засудити співачку.

Трішки не розрахували з розмірами: жіночні об’єми Гросу, Холоденко, Дімопулос випали з одягу – є фото

Зірки роблять усе можливе, щоб говорили не лише про їхню творчість, але й зовнішність. І часто це їм дуже добре вдається. Ми зібрали докупи непристойні декольте, які практично нічого не приховують.

Двоє синів від двох чоловіків: Ассія Ахат покинула одного чоловіка заради іншого – не зраджує лише скрипці

59-річна Ассія Ахат нині насолоджується розкішним життям в Америці, а у вільні хвилини грає на скрипці досхочу. Та були в житті знаменитості зовсім інші часи, коли доводилося поневірятися.

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.