facebook

В неї були всі шанси стати поп-дівою: що змусило співачку Євгенію Власову покинути сцену аж на 10 років

Євгенія Власова ділиться подробицями своєї відсутності, розповідає про випробування, які довелося подолати, і відкриває завісу над своїми майбутніми творчими планами.

Українська співачка Євгенія Власова, відома своїм потужним голосом та душевними піснями, довгий час залишалася поза сценою, змушуючи своїх шанувальників хвилюватися та чекати її повернення. Після тривалої перерви, спричиненої особистими та професійними труднощами, артистка нарешті готова повернутися до активного творчого життя.

Понад 10 років тому артистка несподівано зникла з радарів меломанів. Поповзли чутки про страшну хворобу, які згодом підтвердилися: у дівчини онкологія.

Багато хто пам’ятає світлини, на яких артистка — з ознаками лікування хімієтерапією. Її підтримували, їй співчували, та, головне, схиляли голови перед її мужністю у боротьбі з хворобою. І Женя вийшла з неї переможницею!

Після того вона навіть брала участь у шоу “Танці з зірками”, а от повноцінно повернутися у шоу-бізнес й співати, давати концерти, більше не могла.

За її словами, вона рано почала кар’єру і, як кажуть “завчасно вигоріла”. Тому Євгенії знадобився час, щоб повернути себе до себе.

З початку повномасштабного вторгнення Власова разом з донькою поїхала у Німеччину.

Але нещодавно стало відомо, що співачка повертається на тільки в Україну, а й в музику.

Нове амплуа

Щоправда, як вона зазначила, це не про шоу-бізнес.

Річ у тім, що Євгенія під час випробувань, що випали на її долю, відчула свою позитивну карму, яка полягає в тому, щоб лікувати людей голосом, звуковими вібраціями та частотами.

Сама ж Власова вже давно займається духовними практиками, тому, сподіваємось, що вона знає, про що говорить.

“Я буду таким воїном світла, бо нам потрібно буде відстоювати знання та істини, які в нас заклав Творець”, – говорить артистка.

У будь-якому випадку, яке б амплуа вона для себе не обрала, шанувальники з ентузіазмом сприйняли її повернення та з нетерпінням чекають на неї.

Популярне

Схожі статті

Тоня Матвієнко просуває у шоу-бізнес своїх дочок: одній обрала музику, а в іншій виявила кулінарний хист

Допомагати своїм дітям — це природне прагнення кожного з батьків. І якщо для звичайних людей це може бути оплата курсів або підготовка до вступу, то для зірок шоу-бізнесу, це щось більше.

Зробімо зефір з гарбуза! Здивовані? А що вже буде, як спробуєте: смакота та й годі, проте цукру — мінімум

Жовтень. Гарбузи достигають на городі. А чи пробували ви коли-небудь зробити зефір із гарбуза? Якщо ні, то дарма. Обов'язково виправте цю ситуацію!

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця.