facebook

26-річна дружина Романа Сасанчина перерахувала всі свої діагнози: “Написали великий список лікування”

Дружина Романа Сасанчина розповіла про свій стан здоров'я. 26-річна блогерка показала відео, на якому перерахувала всі свої діагнози. Тепер Іванна розпочне лікування.

Дружина переможця “Голосу країни”, Романа Сасанчина, і блогерка Іванна відверто розповіла про стан свого здоров’я. На сторінці в Instagram дівчина поділилася відео, на якому перерахувала всі діагнози, які їй поставили лікарі.

Так, блогерка активно веде соцмережі, де регулярно ділиться подробицями свого особистого життя. Цього разу вона продемонструвала ролик, який зняла під час прогулянки. На цих кадрах Іванна розповіла про своє здоров’я.

“Всім привіт. Мені 26 і 4 місяці. Коротше, я буду лікуватися, а ви бережіться та дбайте про себе”, – підписала дружина співака.

26-річна дружина Романа Сасанчина перерахувала всі свої діагнози
26-річна дружина Романа Сасанчина перерахувала всі свої діагнози

За словами дівчини, вона зіштовхнулась з глибоким прикусом зубів, а також має аутоімунне захворювання щитоподібної залози та ендометріоз. Вона планує відвідати лікаря через те, що відчуває утворення “грудочок” в грудях. Окрім того, Іванна підкреслила, що лікарі призначили їй лікування.

“Написали великий список лікування на три місяці”, – додала блогерка.

До слова, у наступному Instagram Stories дружина переможця відомого талант-шоу поскаржилася на випадіння волосся.

26-річна дружина Романа Сасанчина перерахувала всі свої діагнози
26-річна дружина Романа Сасанчина перерахувала всі свої діагнози

Зазначимо, що Роман та Іванна почали зустрічатися у 2020 році, а наприкінці 2021 року вони взяли шлюб у селищі Велика Березовиця, що на Тернопільщині. Тоді Роману було 19 років. Через місяць після весілля дружина співака, яка старша від нього на чотири роки, народила доньку, яку назвали Елізабет. Зараз маленькій Елізабет три роки. Світлини зіркової сім’ї можна побачити в соцмережах Іванни.

Варто пригадати, що український виконавець Роман Сасанчин став відомим після перемоги в талант-шоу “Голос. Діти”. Пізніше до нього прийшло визнання з перемогою у “Голосі країни”, де молодий артист виступив з піснею “Цвіте черешня”.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.