Як карта ляже: куди поділась та чим займається дворазова переможниця “Битви екстрасенсів” Олена Курилова

Останнім часом про Олену Курилову мало що було чути. Багато хто цікавився, куди зникла екстрасенс і чим вона займається тепер, чи може розповісти про те, що очікує нашу країну.

Олена Курилова, дворазова переможниця популярного телевізійного шоу “Битва екстрасенсів”, вже давно стала легендою серед прихильників езотерики та містики. Її неймовірні здібності вражали й захоплювали глядачів: вона могла передбачити майбутнє, розповісти про минуле і навіть розкрити таємниці, які здавалися непідвладними людському розуму. Недарма Олену вважали однією з найсильніших учасниць за всю історію проєкту.

Як з’ясувалося, зникнення Олени з публічного простору було зумовлене складними обставинами. З початком повномасштабної військової агресії в Україні, її вроджені здібності дали про себе знати. Вона відчула, що наближається щось погане, і вирішила завчасно покинути своє рідне місто Бердянськ, яке незабаром було окуповане.

Рідна земля дає сили

Нині Олена Курилова мешкає в Харкові. Попри тяжкі сучасні обставини вона вирішила не виїжджати за кордон, наперекір всім труднощам, що випали на долю її країни. Олена продовжує займатися своєю діяльністю, допомагаючи людям знаходити відповіді на важливі життєві питання та надаючи підтримку у складних ситуаціях. Вона переконана, що її місце тут, в Україні, де вона може бути максимально корисною. До того ж каже, що в езотерика “повинно бути своє місце на землі, яке дає йому сили”.

Зараз Курилова продовжує працювати з клієнтами, проводити індивідуальні консультації. Олена вірить, що її праця допомагає людям знаходити внутрішню гармонію навіть у найскладніші часи.

Екстрасенс Олена Курилова розповіла, чим зараз займається

Отже, дворазова переможниця “Битви екстрасенсів” Олена Курилова не зникла, а навпаки, продовжує робити свій внесок у суспільство, використовуючи свої унікальні здібності для допомоги іншим.

Стосовно прогнозів на майбутнє провидиця поки що воліє нічого не озвучувати та не пояснювати причини такої позиції. Але ми сподіваємось, що незабаром на неї “зійде осяяння” і вона побачить гарні новини для нас.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.