Ще не всі вершини підкорила: Тіна Кароль розповіла, що мріє знову виступити на Євробаченні та взяти реванш

Тіна Кароль, одна з найяскравіших зірок української естради, після успіху колег у світовому конкурсі раптово поділилася своєю мрією знову виступити на сцені Євробачення.

Як відомо, у 2006 році Тіна Кароль представляла Україну на Євробаченні з піснею “Show Me Your Love”. Тоді вона була ще молодою та недосвідченою артисткою, яка тільки починала свій шлях у великому шоу-бізнесі. Виступ Тіни був яскравим і незабутнім, але багато що залежало від її продюсера, який керував процесом та приймав ключові рішення.

“Тоді я ще не знала, якими підступними можуть бути люди”, – зізнається поп-діва.

Попри це, Кароль змогла зайняти сьоме місце, що стало вагомим досягненням для співачки-початківця.

Тепер не лише талант, а й досвід

Тіна Кароль розповіла, що мріє знову виступити на Євробаченні

Зараз Тіна Кароль — самостійна і впливова артистка з великим досвідом, що знає, як підкорювати серця глядачів і слухачів. Вона стала не лише популярною співачкою, а й успішною продюсеркою та бізнесвумен, яка вміє керувати своєю кар’єрою і проєктами. Тіна зазначає, що сьогодні вона має абсолютно інший рівень підготовки та самовпевненості, а головне — розуміння того, як досягти успіху на міжнародній арені.

Вірогідно, сучасні молоді виконавці, які представляють Україну на Євробаченні, надихають її своєю енергією та новаторським підходом, а їхні досягнення спонукають її задуматися про повернення на сцену цього престижного конкурсу.

Вона впевнена, що сьогодні володіє всіма необхідними знаннями та досвідом, щоб не тільки гідно представити свою країну, але й перемогти в цьому конкурсі.

Тіна Кароль вважає, що її участь у Євробаченні могла б стати чудовою можливістю продемонструвати, як вона виросла як артистка і як людина. Вона мріє показати світові, що Україна має потужний музичний потенціал і що її талант здатен вражати й підкорювати серця глядачів з різних куточків планети.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.